Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

21:18  |  13/07/2024

La Piscina Municipal acull el Mulla’t per l’esclerosi múltiple

  • Mullat 2024

    Mullat 2024

  • Mullat 2024

    Mullat 2024

10/7/2024

Com cada any, Collbató i la Fundació Esclerosi Múltiple s'uneixen i donen suport a la campanya i iniciativa solidària: "Mulla't per l'Esclerosi Múltiple". A les 12 h es produirà el salt a la piscina. 

 

El proper diumenge, 14 de juliol, la Piscina Municipal de Collbató acollirà la jornada “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”, impulsada per la Fundació Esclerosi Múltiple a molts municipis de Catalunya.


Durant tot el dia hi haurà una guardiola per a qui vulgui realitzar donacions a la Fundació. Es podrà adquirir marxandatge de la campanya (samarretes, tovalloles...) a la mateixa piscina d'11 a 14 hores.


La Fundació destina les donacions i la recaptació de la botiga als programes d'acompanyament a les persones amb esclerosi múltiple, així com a la neurorehabilitació, els programes de formació laboral i a la recerca en la millora de la qualitat de vida de les persones que la pateixen.

L’esclerosi múltiple és una malaltia crònica i de moment sense cura del sistema nerviós central. L’esclerosi múltiple és una de les malalties neurològiques més comunes entre les persones joves d’entre 20 i 40 anys i la segona causa de discapacitat en els països desenvolupats.

Per a més informació podeu consultar la web del Mulla’t (https://www.fem.es/campanya/mullat/) o demanar-la a través de la bústia de correu electrònic clbt.esports@collbato.cat

 Data de modificació: 10/07/2024 16:43:04