Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

09:35  |  15/06/2024

La Festa Major tindrà un Punt Lila per prevenir agressions masclistes

  • Quadre de com actuar davant d'agressions

    Quadre de com actuar davant d'agressions

12/9/2019

Et sents agredida a la Festa Major? Presencies una agressió? Sents que l’espai d’oci no és segur? Vols compartir experiències sobre les violències masclistes i LGTBIfòbia a l’oci nocturn? Vine al Punt Lila! El trobaràs, divendres 13 i dissabte 14, de 0 a 4 hores a la pista esportiva Martí Gil.

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament impulsa la promoció d’unes festes lliures d’agressions masclistes. Per això, enguany, la Festa Major de Collbató compta, per primera vegada, amb un Punt Lila.

 

Amb l’eslògan “Volem diversió sense cap agressió! Per un Collbató lliure de violències masclistes” s’instal·larà una carpa de Punt Lila situada a la Pista Esportiva Martí Gil les nits de divendres 13 i dissabte 14 de setembre, de 0 a 4 hores. El Punt Lila és un punt d’informació i suport per a persones víctimes d’alguna agressió de caràcter masclista, sexista o LGTBIfòbica. Aquest espai estarà dinamitzat per educadores especialitzades en perspectiva de gènere que aniran identificades amb una samarreta, que es desplaçaran pels dos espais d’oci nocturn.

 

D’aquesta manera, Collbató s’afegeix a la necessitat  de donar resposta a les possibles agressions,  assetjaments o comportaments sexistes que poden tenir lloc durant les festes. Per gaudir d’unes festes igualitàries és necessari el respecte a les dones i a la diversitat afectiva sexual.

 

Recorda! Tu decideixes com vols viure la nit!Data de modificació: 07/09/2020 06:46:53