Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

08:52  |  15/06/2024

Collbató, amb la campanya #ThoEstasPerdent

  • El Club Atletisme Collbató, amb la campanya #ThoEstasPerdent

    El Club Atletisme Collbató, amb la campanya #ThoEstasPerdent

13/2/2020

Les entitats de Collbató comencen a fer públiques imatges per a la campanya #ThoEstàsPerdent, a favor de visibilitzar l’esport femení.

La campanya l’han engegat la Generalitat de Catalunya i el Consell de l’Audiovisual de Catalunya, amb el lema “Si no veus esport femení, t’estàs perdent la meitat de l’espectacle” per tal de promocionar i visibilitzar l’esport femení als mitjans de comunicació i a la societat.

 

A Collbató, el Servei d’Esports ha convidat les entitats a sumar-s’hi. Per ara, ja han fet públiques imatges el Club Atletisme Collbató i del grup de zumba de l’Slam Club.

 

L’objectiu és promoure una major presència de les dones esportistes als mitjans, contribuint així a avançar a cap a la plena igualtat, trencar estereotips socials i mediàtics respecte a l’esport femení i posicionar-lo com un contingut d’interès i capaç d’atraure grans audiències. També pretén consolidar en l’audiència, especialment en infants i adolescents, referents de l’esport femení, ja que massa sovint només tenen com a referents esportistes masculins.

 

Qualsevol entitat o grup de Collbató que vulgui participar en la campanya només ha de fer-se una foto amb un ull tapat i penjar-la en xarxes amb el hashtag #ThoEstasPerdent.

 

Per més informació, pots consultar el web https://www.thoestasperdent.cat/Data de modificació: 07/09/2020 06:57:32