Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

08:43  |  15/06/2024

Collbató celebra el Dia Internacional de la Dona amb una sèrie d'actes durant tota la setmana

  • Imatge de les activitats

    Imatge de les activitats

17/2/2020

Collbató organitza tota una sèrie d'actes la setmana del 8 de març per commemorar el Dia Internacional de la Dona, amb la col·laboració d'entitats del poble. Tots els actes són oberts a dones i homes, excepte l'entrenament del Club Atletisme Collbató del 4 de març.

Del dimecres 4 de març al diumenge 8, Collbató oferirà un ample programa d'actes per celebrar el Dia Internacional de la Dona. Començaran dimecres, a les 18 hores, a l'Slam Padel, on s'oferirà un entrenament de 6 km, de la mà del Club Atletisme Collbató, pels corriols de Collbató. Totes les dones que vulguin participar s'han d'inscriure prèviament per correu electrònic a cacollbato@gmail.com.

 

Dijous 5, a les 19 hores, la Biblioteca Municipal organitza una trobada amb l'escriptora feminista Najat El Hachmi en què presentarà el seu llibre "Sempre han parlat per nosaltres".

 

Divendres 6, a les 18.30 hores al Casal de Cultura, tindrà lloc la conferència i la visita a l'exposició "Les Fabricantes; les treballadores tèxtils de Collbató i El Bruc, a càrrec de la historiadora Assumpta Muset. L'exposició romandrà oberta al públic fins al dissabte 21 de març. Al finalitzar la presentació, hi haurà un petit refrigeri.

 

El mateix dia, al Casinet i a les 21 hores, s'oferirà un petit refrigeri i el concert-espectacle del Sobrino del Diablo "Homes tontos, mentiders i masclistes", que tracta sobre la igualtat entre homes i dones. L'espectacle, adreçat a homes i dones, és gratuït, però cal inscripció prèvia al correu electrònic clbt.cultura@collbato.cat, o directament al Casal de Cultura.

 

El dissabte 7 de març a les 11.30 hores serà el moment dels infants, amb un conta-contes amb perspectiva de gènere i activitat de manualitats per a nens i nenes.

 

Finalment, els actes es clouran diumenge 8 de març, a les 9.30 hores a la plaça de l'Era, amb la caminada popular per la dona, "Per un Collbató feminista". La caminada és gratuïta amb inscripció prèvia al correu electrònic serveissocials@collbato.cat o bé directament al Casal de Cultura, fins al 6 de març. Aquesta caminada compta amb la col·laboració de l'Associació 4000Peus.

 

Cartell de les activitatsData de modificació: 07/09/2020 06:56:48