Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

05:29  |  02/12/2023

Divendres, conferència, exposició i espectacle per celebrar el Dia Internacional de la Dona

  • Doble programa, divendres: concert-espectacle del Sobrino del Diablo i conferència d'Assumpta Muset

    Doble programa, divendres: concert-espectacle del Sobrino del Diablo i conferència d'Assumpta Muset

4/3/2020

Divendres 6 de març, Collbató commemorarà el Dia Internacional de la Dona amb un doble programa: Conferència i exposició al Casal de Cultura, a càrrec de l'Assumpta Muset, a partir de les 18.30 hores, i refrigeri i espectacle, al Casinet, a càrrec del Sobrino del Diablo, a partir de les 21 hores. Per a aquesta segona proposta cal inscripció prèvia al correu electrònic clbt.cultura@collbato.cat.

Dues propostes, divendres, per celebrar a Collbató el Dia Internacional de la Dona. A les 18.30 hores, al Casal de Cultura, la historiadora Assumpta Muset oferirà la conferència "Les fabricantes: Les treballadores tèxtils de Collbató i El Bruc (1950-1970). A continuació s'inaugurarà l'exposició sobre el tema, que romandrà oberta al públic fins al dissabte 21 de març.

 

A partir de les 21 hores, al Casinet, tindrà lloc un petit refrigeri i el concert-espectacle del Sobrino del Diablo "Homes tontos, mentiders i masclistes", una proposta musico-teatral didàctica sobre la igualtat entre homes i dones. És un espectacle gratuït, però, per assistir-hi, cal inscripció prèvia al correu electrònic clbt.cultura@collbato.cat.

 

Ambdues activitats estan obertes a homes i dones.

 

Divendres, una àmplia proposta d'actes per celebrar el Dia Internacional de la Dona. Participa!Data de modificació: 07/09/2020 07:09:14