Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

09:53  |  15/06/2024

Collbató es bolca pel 28M Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones

  • Cartell activitats 28M

    Cartell activitats 28M

19/5/2021

Es faran dues xerrades que culminaran amb la caminada de les Dones el 30 de maig

El pròxim 28 de Maig es commemora el dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones i des de la regidoria d'Igualtat i LGTBI de l’Ajuntament de Collbató s'ha preparat unes xerrades i una caminada popular per celebrar l’efemèride.

 

El dia abans, 27 de maig, tindrà lloc una xerrada divulgativa organitzada per l’Associació de Dones de Collbató amb el títol “Minerals a la salut de la dona”. Serà a les 19 hores al Casal de Cultura amb accés lliure.

 

El mateix 28M hi haurà una xerrada a càrrec d’Adriana Quixalos; “Hormones femenines. De la menarquia a la menopausa”. També a les 19 h al Casal de Cultura.

 

Per culminar la commemoració del 28M el pròxim diumenge 30 de maig tindrà lloc la Caminada de les dones que sortirà de la plaça de l’Era a les 9:30. Una activitat oberta a tothom i que per apuntar-se cal fer-ho al Casal de Cultura. Per la participació es rebrà com a obsequi una mascareta feminista.

 

L’origen d’aquesta commemoració ve des de Costa Rica l’any 1987, quan en una reunió de la Xarxa Mundial de Dones pels Drets Reproductius es va decidir proposar la creació d’un Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones. L’objectiu de la diada és fer difusió de l’estat de salut de les dones, de les seves necessitats i demandes, i del compromís de les administracions per donar-hi resposta.


Informació relacionada


Data de modificació: 08/02/2022 12:25:33