Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

21:21  |  13/07/2024

Collbató contra les violències masclistes

  • Portada 25N Collbató

    Portada 25N Collbató

  • Actes 25N Collbató

    Actes 25N Collbató

16/11/2021

S'han organitzat diferents activitats per a commemorar el Dia Internacional contra la violència envers les dones. 

 

L’Ajuntament de Collbató, des de la Regidoria d’Igualtat i LGTBI tornen a mostrar la seva cara més reivindicativa amb motiu de la celebració, el pròxim dijous 25 de novembre, del Dia Internacional contra la violència envers les dones. Tot i que la lluita real es faci en el dia a dia, ens sumem a la diada del 25 de novembre per visibilitzar la violència envers les dones.

 

Per seguir conscienciant de la necessitat d’erradicar qualsevol mena d’agressió masclista, des de la regidoria d'Igualtat i LGTBI s’han organitzat els actes següents  

 

Dijous 25 de novembre 

 

Durant el matí es realitzaran tallers i dinàmiques de sensibilització i prevenció a l’Institut de Collbató.  

 

18 h Exterior del Casal de Cultura: Vine a conèixer el nou espai en commemoració a les víctimes de les violències masclistes.

 

Divendres 26 de novembre 

 

19 h Biblioteca Sibil·la Durfort: Presentació del llibre “Los Golpes Sordos y la Ingravidez del amor”, amb la presència de l'autor Iván Romo Arbide 

 

Dissabte 27 de novembre 

 

12 h Pista Esportiva Martí Gil: Partit de futbol sala entre les veteranes de Collbató i les de Cervelló. Vine a donar Suport a l’esport femení!

 

22 h Casinet: Concert en veu femenina amb la cantant Beth, presentant el seu disc “Origen”. Entrades al  Casal de Cultura o a cllbt.cultura@collbato.catPots recollir les entrades a partir del dimecres 17 de novembre! Tolerància zero a les violències masclistes.

 

 

Posem fi a la violència masclista! Data de modificació: 08/02/2022 12:22:10