Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

10:52  |  15/06/2024

Es presenta el protocol local d’abordatge contra les violències masclistes a Collbató

  • Protocol

    Protocol

2/12/2021

 

Des de la Regidoria d’igualtat i LGTBI de l’Ajuntament de Collbató hi ha una clara aposta per sensibilitzar, per construir espais de reflexió, de treball amb una perspectiva de gènere que s’ha anat estenent a les diferents àrees i àmbits del municipi de Collbató.

 

Al 2019 es va iniciar un treball intern per la creació del primer Protocol Local d’abordatge a les violències masclistes en el municipi de Collbató. En aquest treball hi ha participat l’àmbit de les escoles de primària i secundària, la Guàrdia municipal, l’àmbit de Salut, Mossos d’esquadra, i varis àmbits de l’Ajuntament de Collbató.

 

Un document que pretén oferir un mapa de què són les violències masclistes i sobretot, treballar en xarxa per poder aplicar protocols de derivació més àgils i més eficients.

 

El divendres 26 de novembre, en el marc del 25 de Novembre, es va fer entrega de la còpia del Protocol a cada participant, sent un punt d’inici per continuar treballant per la igualtat efectiva entre homes i dones.Data de modificació: 08/02/2022 12:21:52