Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

06:00  |  14/04/2024

Collbató celebra el Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones

  • Cartell salut

    Cartell salut

12/5/2022

Del 25 de maig i fins al 2 de juny es posaran en marxa diferents activitats i tallers per conscienciar sobre la salut femenina

Un any més, el pròxim 28 de maig se celebra el Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones amb l'objectiu de visibilitzar una branca més de la desigualtat entre homes i dones. Una de les grans reivindicacions de la diada és garantir l'accés lliure als serveis de salut sexual i reproductiva així com posar més recursos per a l'atenció de la salut de les dones.

 

És per això que s'organitza des de la Regidoria d’Igualtat i LGTBI un taller orientat a l'educació sexual als i les joves del institut de Collbató "Parlem de sexe?" o la campanya de visibilització de la menstruació que consisteix a col·locar adhesius a banys d'equipaments públics que indiquin on poder netejar la copa menstrual.

 

Seguint el fil d'aquesta temàtica, també es portarà a terme una xerrada el pròxim 2 de juny al Casal de Cultura sobre "Vivències menstruals, dolor i endometriosi" que pretén conscienciar i donar a conèixer la simptomatologia que comporta.

 

D'altra banda, el 25 de maig i l'1 de juny es portarà a terme un taller d'autodefensa per a dones, persones trans i no binàries. Per inscriure's cal enviar un correu a clbt.igualtat@collbato.cat o presencialment al Casal de Cultura.

Consulta tota informació al nostre programa.

T'esperem!

 Data de modificació: 12/05/2022 19:05:19