Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

20:44  |  21/07/2024

Collbató inaugura un espai dedicat al dol perinatal i gestacional

  • Cartell Activitat Dol perinatal

    Cartell Activitat Dol perinatal

10/10/2022

Aquest 15 d’octubre, coincidint amb el Dia Internacional del Dol Perinatal i Gestacional, s’inaugura un espai dedicat a les famílies que han perdut un nadó durant la gestació o els dies posteriors al naixement.

El Dia Internacional del Dol Perinatal i Gestacional pretén fer visible al conjunt de la societat el dolor que suposa perdre un nadó abans de néixer o bé just després del part i donar suport a les famílies que han patit aquesta situació.

 

Per aquest motiu, el 15 d'octubre a les 12 h, s’inaugura al cementiri municipal de Collbató un espai de record dedicat  a les famílies que han viscut una situació de pèrdua. A més, les famílies que ho desitgin podran recollir a l'Ajuntament a partir de l’1 d’octubre, una fusta amb cordill per poder penjar el nom del nadó, o un missatge a un arbre.

 

Encara en el marc del Dia Internacional del Dol Perinatal i Gestacional, la Regidoria d’igualtat i LGTBI, organitza al Casal de Cultura una xerrada sobre aquest tema a través del conte Ja no tindré un germanet, un àlbum il·lustrat per tractar el dol perinatal explicat per una nena. Serà el 21 d’octubre a les 18.30 h i hi haurà l'autora del conte, Ariadna Díaz, la il·lustradora Mariona Tolosa i el terapeuta Gestalt Jan Garrido, que també cantarà la cançó Et faig un lloc, de la banda musical Xiula.Data de modificació: 15/11/2022 21:36:32