Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

05:50  |  14/04/2024

Collbató es prepara per reivindicar la jornada del 25-N

  • Cartell 25N 2022

    Cartell 25N 2022

14/11/2022

El 25 de novembre és el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones i durant els dies que envolten aquesta jornada, l'Ajuntament de Collbató ha organitzat diverses activitats per conscienciar sobre la violència que pateixen les dones només pel fet de ser-ho.

Els actes començaran el 21 de novembre amb una xerrada a la Biblioteca Municipal Sibil·la Durfort sobre l'art i el maltractament a les dones i el 24, també a la Biblioteca es farà una xerrada sobre Montserrat Roig i la seva novel·la L'hora violeta, una obra de reivindicació feminista.

El 25 de novembre, el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones, es reinvindicarà amb la lectura del manifest i després podrem gaudir de la xerrada sobre la pressió estètica que pateixen les dones a càrrec de Marta Pontbou. Als assistents a aquesta xerrada se'ls obsequiarà el llibre "Sexe-ficció: manual per a pubilles del segle XXI".

I el 26 de novembre seguirà la reivindicació contra les violències masclistes amb dos partits de futbol sala femení (dels equips júnior i veterà) contra l'equip d'Olesa de Montserrat.

A més, també es farà un taller d'educació sexual a l'institut sota el títol "La regla mola" a càrrec de Marina Martínez, i el PIDCES (Punt de Dinamització en els Centres d'Educació Secundària) serà a l'hora del pati per fer sensibilització i prevenció de les violències.

Des de la regidoria d'Igualtat i LGTBI de l'Ajuntament de Collbató promocionem activitats de sensibilització i prevenció de violències masclistes, i seguirem treballant en l'acompanyament a les dones en el municipi, perquè Collbató sigui un poble lliure de violències masclistes.

(tots els actes estan oberts a dones i homes)

#CollbatóLliureDeViolènciesMasclistes
#FemEquipContraLaViolènciaData de modificació: 01/09/2023 15:55:27