Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

06:31  |  14/04/2024

Collbató reivindica el 8M

  • Cartell 8m Collbató 2023

    Cartell 8m Collbató 2023

21/2/2023

La reivindicació el 8 de març, el Dia Internacional de les Dones, es concreta a Collbató en un programa d’activitats transversal que vol donar veu i espai a totes les dones i a les seves diversitats.

 

 

La programació recull activitats que volen reivindicar, sensibilitzar, fer divulgació i promoure la igualtat real i efectiva entre dones i homes.

 

Un any més la regidora d’Igualtat, Mar Andreu, manifesta que amb la programació “volem reivindicar un canvi social liderat pel feminisme cap a una realitat igualitària, justa i lliure per a tothom i ho fem convençudes que és urgent posar el feminisme al centre de les polítiques públiques, de la cultura, de l’esport... i de tots els àmbits possibles”.

 

Collbató es prepara per a la celebració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, i des de la Regidoria d’Igualtat i LGTBI s’han organitzat actes durant tot el mes per reivindicar i fomentar la presència i la participació de les dones en la societat, com també detectar les desigualtats envers les dones, que encara es donen en molts àmbits.

 

La programació arrencarà el mateix dimarts 8 de març i s’allargarà fins al 31 de març, algunes activitats requereixen inscripció prèvia. Les activitats del 8M a Collbató són les que trobaràs en el document adjunt a la notícia.

 

 

#CollbatóFeminista

 


Informació relacionada


Data de modificació: 21/02/2023 18:03:51