Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

20:55  |  21/07/2024

Collbató s’adhereix a la marxa contra la violència masclista comarcal

  • Cartell de l'acte

    Cartell de l'acte

22/11/2023

Amb motiu del 25 N, Collbató se suma a la desena marxa "El Baix Llobregat contra la violència masclista" juntament amb 14 municipis més de la comarca.

El pròxim 26 de novembre Collbató participarà en la desena marxa contra la violència masclista i, més en concret se sumarà a l'acte central al Parc de Torreblanca. Aquesta activitat compta amb 15 municipis participants que són Castellví de Rosanes, Cervelló, Collbató, Cornellà de Llobregat, El Papiol, Esplugues de Llobregat, Gavà, Martorell, Molins de Rei, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts i Vallirana.

 

Cadascun d'aquests municipis iniciarà l'activitat en un punt diferent, i la majoria dels recorreguts s'aniran trobant pel camí, formant, d'aquesta manera, marxes més grans. Finalment, l'acte central de la marxa serà al Parc de Torreblanca, a Sant Feliu de Llobregat, on s'oferirà una xocolatada que preparen les Xocolateres de Cervelló, i on tindrà lloc la concentració i la lectura del manifest.

 

Acte central. Durada d'entre 30 i 40 minuts.

  1. Benvinguda i salutació.
  2. Minut de silenci.
  3. Lectura del Manifest contra la violència masclista.
  4. Actuació musical a càrrec de Carla Collado, cantautora de Cornellà de Llobregat.
  5. Tancament.

Informació relacionada


Data de modificació: 26/11/2023 19:53:33