Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

21:45  |  21/07/2024

L’esport local en contra la violència envers les dones

  • Partit futbol 25n

    Partit futbol 25n

  • Jornada tenis taula 25n

    Jornada tenis taula 25n

25/11/2023

Enguany, en el programa d'activitats del 25N l'esport ha jugat un paper important buscant que la pràctica esportiva sigui segura, sense discriminació, violències ni assetjaments.

 

Ahir, divendres 24 de novembre, la Pista esportiva Martí Gil va acollir un partit de futbol entre l'equip de veteranes de Collbató contra l'equip d'Olesa de Montserrat. Partit on l'equip local es va imposar al visitant per un 2-1. El gimnàs de l’Escola Mansuet va acollir una tarda de tenis taula amb diversos partits d'entrenament, partits de dobles i una roda de joc que va comptar amb la presència de 8 taules i més de 25 persones.

 

L'objectiu era clar, lluitar i aconseguir eliminar totes les formes de violència masclista que avui en dia es continuen perpetuant en tots els àmbits de la vida de les dones, també en l'esport.

 

L'acte, en el qual van assistir l'alcaldessa i la regidora d'igualtat, va servir per renovar el ferm compromís per erradicar les violències masclistes i donar sensibilització al conflicte per tal d’avançar en el seu abordatge. Es va aprofitar l'ocasió per llegir el Manifest del món de l’Esport, promogut per la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física, un rebuig absolut a qualsevol tipus de violència i, especialment, la que afecta les dones i els seus fills i filles.

 

 Data de modificació: 26/11/2023 19:53:00