Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

21:58  |  21/07/2024

Collbató viu un 25N de denúncia de totes les violències masclistes

  • Acte 25N

    Acte 25N

  • Parada punt lila

    Parada punt lila

26/11/2023

L'Ajuntament de Collbató ha treballat un programa conjunt pel 25N, amb un seguit d'activitats que tenen l'objectiu de visibilitzar i lluitar contra les violències que pateixen diàriament les dones.


L'acte central va ser ahir, 25N, amb el monòleg "El placer de mi vida!", on l'actriu protagonista va repassar les experiències sexuals i afectives a través d'una dona de 40 anys i va fer riure a una platea del Casinet plena d'espectadors i espectadores. 

Per altra banda, amb motiu del 25N, avui diumenge el mercat municipal de Collbató ha comptat amb un Punt Lila d'atenció i assessorament sobre sexualitats. També, aquest matí, des de Collbató, ha sortit un grup de persones per participar en la marxa contra la violència masclista del Baix Llobregat, juntament amb 14 municipis més de la comarca. De fet, cadascun dels municipis ha iniciat la marxa en un punt diferent, i la majoria dels recorreguts s'han anat trobant pel camí, formant, d'aquesta manera, marxes més grans. Finalment, l'acte central s'ha portat a terme al Parc de Torreblanca, a Sant Feliu de Llobregat, on ha tingut lloc la concentració i la lectura del manifest.Data de modificació: 26/11/2023 19:40:52