Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

06:55  |  02/12/2023

Notícies

 • El servei de recollida porta a porta es modifcia

  20/12/2012

  Servei de recollida porta a porta durant el Nadal

  Amb la celebració de les festes nadalenques el servei de recollida d’escombraries porta a porta es veurà lleugerament alterat. En concret el 25 de desembre, dia de Nadal, no hi haurà servei de recollida porta a porta de la fracció orgànica. Les fraccions de resta i orgànica seran recollides el 26 de desembre, Sant Esteve. Des del consistori s’agraeix la col·laboració ciutadana per fer possible el bon funcionament del servei.

 • L'Ajuntament

  13/12/2012

  Dilluns 17, ple municipal

  Aquest proper dilluns 17 de desembre el consistori celebrarà el seu ple ordinari municipal. En ell destaca, pel que fa als punts que es sotmetran a la votació dels representants municipals, la proposta d’aprovació del pressupost municipal per a l’any vinent en el que es consignen la previsió d’ingressos i les despeses del consistori. De la mateixa manera es presentarà una moció de rebuig a l’avantprojecte de la Llei Orgànica de millora de qualitat de l’educació.

  Per a més informació...

 • La Marató de TV3

  12/12/2012

  El comerç local es bolca amb el quinto solidari

  Enguany el teixit comercial de la nostra vila ha tornat a demostrar la seva implicació a través de la seva activa participació en l’aportació dels regals que formaran part del quinto solidari amb La Marató de TV3. Concretament han estat un total de 35 els col·laboradors amb els que comptarà el tradicional joc nadalenc amb l’aportació d’uns 75 regals.

  El quinto se celebrarà al Casinet aquest proper diumenge 16 de desembre a partir de les 15 h. Tots els fons que siguin recollits...

 • Arriba el Concurs de Pessebres

  30/11/2012

  Oberta la inscripció al Concurs de Pessebres

  Fins a aquest proper 18 de desembre es poden presentar les inscripcions per a prendre part del Concurs de Pessebres que organitzen l’Ajuntament i el Casal d’Avis Sant Corneli per cinquè any. Dues són les categories en les que es pot participar: la categoria familiar i la categoria d’adults. Un cop inscrits el jurat visitarà els diferents pessebres participants el propers dies 21 i 22 de desembre i les fotografies dels mateixos es podran veure a l’església del  23 de desembre fins...

 • Aliments bàsics

  31/10/2012

  RECOLLIDA D’ALIMENTS BÀSICS

  A partir d’aquest proper 7 de novembre i fins al 21 s’inicia a la nostra vila una campanya de recollida d’aliments bàsics destinats a aquelles famílies collbatonines que es troben en situació de necessitat. Entre els col·lectius involucrats es troben els centres educatius, la parròquia de Sant Corneli, entitats esportives, associacions veïnals, culturals i de lleure a més d’altres agrupacions solidàries. Els punts de recollida establerts seran les escoles de primària La Salut i Mansuet,...

 • Acte en commemoració de l'accident de Txernòbil

  9/10/2012

  SOL·LICITUDS PER A L’ACOLLIMENT D’INFANTS BIELORUSSOS

  Fins el proper 31 de desembre poden presentar-se les sol·licituds de totes aquelles persones que estiguin interessades a acollir durant l’estiu de l’any vinent un menor bielorús a través de l’Associació Collbató per la Solidaritat. D’aquesta manera es pot prendre part activa d’una iniciativa destinada a oferir una estada a la nostra vila a infants bielorussos afectats per l’explosió nuclear de Txernòbil.


  Paral·lelament l’associació treballa en la recollida de roba...

 • Sara Aicart durant la competició

  1/10/2012

  SARA AICART, SUBCAMPIONA D’ESPANYA D’ESCALADA EN BLOC

  La collbatonina Sara Aicart a tornat a sumar aquest passat cap de setmana un títol més al seu palmarès amb el subcampionat aconseguit al Campionat d’Espanya d’Escalada en Bloc celebrat a Barcelona. Aicart, una de les principals especialistes estatals en aquesta disciplina, era únicament superada en la competició per Eileen Jubes mentre que Berta Martin es feia amb el tercer lloc de la classificació.

 • Les entitats mostren el seu treball

  1/10/2012

  LA FIRA D’ENTITATS SE CELEBRARÀ EL 6 D’OCTUBRE

  Finalment, l’aparició de la pluja va obligar a suspendre aquest passat dissabte la celebració prevista de la Fira d’Entitats. En tot cas, l’esdeveniment que ens permet apropar-nos al teixit associatiu del municipi s’endarrereix únicament una setmana donat que ja s’ha anunciat que finalment se celebrarà el proper dissabte 6 d’octubre. Serà a la plaça de l’Era a partir de les 17 h. 

 • Ajuntament de Collbató

  20/9/2012

  DILLUNS 24, PLE MUNICIPAL ORDINARI

  Aquest proper dilluns 24 d’octubre, a partir de les 19:30 h, està convocada la sessió ordinària del ple municipal de l’Ajuntament de Collbató. L’ordre del dia dels diferents punts a tractar por consultar-se aquí, al tauler d’anuncis del web.

 • Detall del díptic

  19/9/2012

  NOVA IMATGE TURÍSTICA

  La Regidoria de Turisme inicia aquests dies la promoció de la nova imatge destinada a donar a conèixer el nostre municipi entre els turistes potencials. Entre el diferent material gràfic que s’ha editat al respecte destaca un díptic i una col·lecció de postals protagonitzats per alguns dels espais més emblemàtics del nostre terme municipal. De la mateixa manera es destaquen alguns dels valors que es poden associar directament amb Collbató com són la serenitat, la gastronomia, la cultura...