Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

18:27  |  06/12/2023

Notícies

 • Fira de nadal 2023

  6/12/2023

  La Fira de Nadal, viu un Nadal ben especial!

  Fira de productes nadalencs als Jardins de Cal Rogent.

  La Fira de Nadal és una de les tradicions nadalenques, on podem trobar productes d’artesania, elements típics de les festes i ornaments per fer el pessebre. Enguany a Collbató se celebrarà el cap de setmana del 16 i 17 de desembre.

 • Consultori Mèdic Local de Collbató

  5/12/2023

  Horaris del consultori de Collbató desembre 2023

  Consulta els horaris del consultori de Collbató durant la setmana del pont de la Puríssima i les festes de Nadal.

  El consultori mèdic de Collbató informa que de forma excepcional l'horari atenció als pacients es modifica durant aquest període de festes:
   
  El dia 7 de desembre, l'atenció als pacients serà de 8 a 14.30 hores.Del 27 de desembre al 5 de gener de 2024, l'atenció als pacients serà de 8 a 14 hores.  
  Fora d'aquest horari el CAP de referència serà el d'Esparreguera; caps de setmana i festius al CUAP La Solana, Hospital de Martorell o 061 Salut Respon.
   
   

 • Avis crema solar

  5/12/2023

  Alerta sanitària en productes de cosmètica

   
  Les autoritats sanitàries han comunicat un avís de retirada immediata del mercat del producte cosmètic "Ecran Lemonoil protector invisible SPF 30 i afternsun crema doble acción nutre y repara". Es tracta d'una crema protecció i de reparació solar. Segons els responsables, aquests productes cosmètics contenen butylphenyl methylpropional. Aquesta substància està inclosa en l'annex II (llista de substàncies prohibides en productes cosmètics) del Reglament (CE) 1223/2009, la qual cosa...

 • Avís collbató

  4/12/2023

  Tall de subministrament d’aigua al Bosc del Misser

  El Bosc del Misser ha patit una avaria afectant el subministrament de tota la zona.

   
  Els tècnics de GIACSA ja treballen per restablir el subministrament a la zona afectada, una avaria al carrer Puigcerdà cantonda amb carrer Mollerussa que afecta a tot el barri del Bosc del Misser. La previsió és que la situació estigui normalitzada en el mínim temps possible.
  Preguem disculpeu les molèsties.
   
   

 • Avís collbató

  4/12/2023

  Restablert el subministrament d’aigua al Bosc del Misser

   
  Els tècnics de GIACSA ja han restablert el subministrament a la zona afectada, una avaria al carrer Puigcerdà cantonda amb carrer Mollerussa que afectava a tot el barri del Bosc del Misser.
  Preguem disculpeu les molèsties.
   
   
   

 • Foto de família sortida a l’Hospitalet de Llobregat

  4/12/2023

  Veïns Collbatonins participen en la marxa nòrdica a L'Hospitalet de Llobregat

   
  Un grup de veïns i veïnes de Collbató van participar en la passejada de marxa nòrdica, el passat 30 de novembre, a l'Hospitalet de Llobregat, en un recorregut de dificultat baixa i de 8 km.

 • Pressupostos participatius 2024

  4/12/2023

  Collbató engega els Pressupostos Participatius de l’any 2024

  Inici de la fase de recollida de propostes per part de veïns i veïnes fins al 14 de gener.

  L’Ajuntament de Collbató impulsa la tercera edició dels Pressupostos Participatius amb una dotació de 20.000 euros que posa a la disposició de la ciutadania per a noves inversions i millores al municipi. 
   
  Els principals objectius dels Pressupostos Participatius són implicar la ciutadania en la participació, debat i presa de decisions sobre el destí d’una part dels recursos públics, una major transparència i eficiència en la gestió municipal, conèixer les necessitats i prioritats...

 • Encesa de llims

  3/12/2023

  Ja ha arribat el Nadal a Collbató

  Aquest dissabte, 2 de desembre, a la tarda s’ha encès la il·luminació nadalenca de Collbató.

   
  L’encesa, una novetat d'aquest any, ha estat el tret de sortida de la programació de Nadal, i ha estat tot un èxit de participació amb aproximadament 200 persones.
   
  L'acte ha estat amenitzat per la coral Salnitre, coral de l’Escola Municipal de Música de Collbató, i s'ha repartit xocolata calenta per fer passar el fred a les persones assistents.
   
  Olot es vesteix de Nadal amb l’encesa de llu 

 • Albert Mateu i Quim Masferrer durant l'acte de la Festa Major 2023

  2/12/2023

  El collbatoní Albert Mateu aconsegueix un contracte remunerat

  L’actor Quim Masferrer, a la darrera Festa Major, va portar fins Collbató el seu espectacle ‘Bona Gent’, en el que l’intèrpret interactua amb el públic assistent. En un moment donat, Masferrer va entrevistar l’Albert Mateu. Aquest veí del municipi va explicar que acaba de començar a treballar a la Fundació ÀuriaFil. Mateu va manifestar llavors, davant del públic assistent, el seu desig de superar el període de prova.

 • Avís collbató

  1/12/2023

  Un robatori de coure deixa sense enllumenat públic el lateral de l’autovia al Pla del Castell

  La Guàrdia Municipal conjuntament amb els Mossos, gràcies a l'avís un veí, localitzen uns lladres de cablejat de coure de l'enllumenat públic a Collbató.


  La detenció s'ha produït, aquesta tarda arran de rebre la trucada d'un veí que ha vist com es produïa el robatori a la zona del lateral de l'autovia al Pla del Castell (entre Residència Santa Rita i antic Restaurant Can Chuquet). Es treballa per restituir el servei d'enllumenat com més aviat millor.