Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

04:34  |  27/09/2023

Notícies

 • Avís

  10/9/2023

  Avís recollida cartró porta a porta

   
  Aquesta nit hi ha hagut una incidència al servei de recollida nocturna de cartró porta a porta a la zona del carrer Sant Antoni, Font del Còdol, Les Illes, la Fumada, part de Can Dalmases i Can Migrat, on no s'ha pogut acabar la recollida. 
  Si pertanyeu a aquest àmbit i no us han recollit el cartró aquesta nit, podeu portar-lo a la deixalleria.

  Gràcies i disculpes per les molèsties.
   
   
   

 • Homenatge a la vellesa

  8/9/2023

  L'Ajuntament ret homenatge a la gent gran del municipi

  L'Ajuntament de Collbató organitza, el proper dijous 14 de setembre, un acte commemoratiu per retre homenatge als veïns de més de 75 anys.

   
  L’Ajuntament ha fet arribar, a tots els veïns més grans de 75 anys, una invitació formal de part de l’alcaldessa, Gemma Rodríguez. La celebració tindrà lloc el dijous, 14 de setembre, al Casinet a les 7 hores de la tarda. L'acte consistirà en un berenar-sopar, seguit del reconeixement institucional de les persones grans de Collbató. A partir de les 8.30, l’acte s’obrirà a les persones més grans de 65 anys, coincidint amb un ball amb música en directe, a càrrec de Joan Vilandeny,...

 • Esport a Collbató

  7/9/2023

  Beques Esportbató per a la pràctica de l'esport

  L'Ajuntament ha publicat les bases de les beques Esportbató, per ajudar al fet que cap persona a Collbató es quedi sense poder accedir a la pràctica esportiva per manca de recursos econòmics.

  Es dediquen un total de 5.500 € dels quals l'Ajuntament hi destina 3.500 euros i la Diputació de Barcelona, 2.000 euros més.

  Es poden presentar les sol·licituds fins al dia 6 d'octubre, tant a l'OAC com per via electrònica (tràmit instància genèrica).
   
  Pots consultar les bases de les beques i els annexos en els documents adjunts.

 • Convocatòria de les beques de transport jove

  7/9/2023

  Beques de transport per a joves

  L’Ajuntament ha publicat la convocatòria de les beques de transport jove, amb uns imports d’un màxim de 150 euros per a ajudar a pagar el transport dels joves estudiants d’entre 16 i 25 anys que s’han de desplaçar fora de Collbató.

  L’Ajuntament destina un total de 5.500 euros per a aquesta convocatòria, gairebé el doble que les anteriors convocatòries.
   
  Es poden presentar les sol·licituds fins al dia 6 d'octubre, tant a l'OAC com per via electrònica (tràmit instància genèrica)
   
  Pots consultar les bases i annexos en els documents adjunts.

 • Gemma Rodríguez vicepresidenta del Parc Rural Montserrat

  7/9/2023

  L’alcaldessa, Gemma Rodríguez, nova vicepresidenta del Parc Rural de Montserrat

  El Parc Rural del Montserrat té per objectiu promoure els productes de la terra sota el paraigües de la marca “Montserrat”, i protegir i recuperar el sòl agrícola, la dignificació de l’ofici de pagès, i fer difusió del patrimoni i protegir el territori.

   
  Gemma Rodríguez, alcaldessa de Collbató, ha estat escollida vicepresidenta del Parc Rural de Montserrat. L’assemblea ordinària de l’entitat, celebrada aquesta setmana a Collbató, també ha elegit a l’alcalde d’Ullastrell per estar al capdavant de la junta directiva; i amb Jesús Naharro, alcalde d’Abrera, com a secretari. 
   
  El parc Rural de Montserrat és una projecte que va néixer l’any 2019 amb l’objectiu de millorar la gestió del territori mes proper al massís de...

 • Bus

  7/9/2023

  Restabliment dels horaris d’autobús

   L'empresa d'autobusos Monbus reprén els horaris de les línies que opera després de l'estiu. Des del 4 de setembre s’han restablert els horaris i freqüències.

  Tot seguit s’adjunten els horaris de la línia Igualada - Esparreguera - Barcelona, i de la línia que connecta Martorell amb Montserrat Parc. Per informació d'altres intineraris, podeu consultar el web de l'empresa.

 • Fira actraccions Festa Major

  7/9/2023

  La Fira amb les atraccions s’instal·la al passeig de les Escoles

  Estarà instal·lada del 13 al 18 de setembre.

   
   
  El passeig de les Escoles acollirà a partir del dia 13 de setembre una nova edició de la Fira d’Atraccions de Festa Major.

 • Enllumenat Collbató

  6/9/2023

  L’Ajuntament treballa en la millora i resolució d’avaries de l’enllumenat públic

  Amb la renovació integral de lluminàries i la propera substitució de quadres elèctrics es donarà una solució definitiva a una problemàtica endèmica a Collbató

  Els objectius del Pla Integral de l'Enllumenat són: més seguretat, eficiència energètica i gestió intel·ligent, adequació a la normativa vigent i millor salut i qualitat ambiental.
  El canvi a la tecnologia LED suposa reduir el consum d’energia, més durabilitat de les bombetes i il·luminació més uniforme.

 • Fira d’artesans

  6/9/2023

  La terrassa del Casinet acull la 1a Fira d'Artesania i Arts

  Estarà ubicada la terrassa del Casinet, el diumenge 17 de setembre a partir de les 10 hores al matí.

   
  Amb l'objectiu de reivindicar el talent local, el Col·lectiu d'Artesanes de Collbató organitza la primera fira local d'Artesania i Arts. Serà el diumenge, 17 de setembre, i estarà ubicada a la terrassa del Casinet a partir de les 10 i fins al migdia.

 • Diada 2023

  5/9/2023

  Collbató celebra la Diada Nacional de Catalunya

  Es farà una ofrena floral i parlaments.

   
  L'acte institucional amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya serà el diumenge, 10 de setembre. El Racó d'en Ponis acollirà una ofrena floral a les 19:30 hores. En l'acte també hi haurà parlaments dels representants municipals i estarà acompanyat per la música del duet de la flautista Núria Plana i el pianista Carles Font.