Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

13:52  |  22/05/2024

Notícies

 • Collbató

  10/5/2024

  Campanya de prevenció d’incendis forestals

  Compromís de l'Ajuntament de Collbató amb la Seguretat del Municipi

   
  L'Ajuntament de Collbató continua treballant per la seguretat del municipi, especialment enfront dels riscos d'incendi forestal, una preocupació constant donada la qualificació del municipi com a d’alt risc en aquest sentit. Anualment, es duen a terme diverses iniciatives destinades a minimitzar aquest risc i protegir el nostre entorn natural.

 • Església

  10/5/2024

  Commemoració del Dia Mundial del Lupus

  En commemoració del Dia Mundial del Lupus l’Església de Sant Corneli es vesteix de lila.

   
  Avui, 10 de maig, commemorem el Dia Mundial del Lupus. L'Ajuntament de Collbató s'uneix a aquesta jornada per sensibilitzar sobre aquesta malaltia autoimmune.
   
  L’església de Sant Corneli s’il.luminarà aquesta nit de color lila per recordar aquesta data assenyalada.
   
  El lupus és una afecció complexa que afecta milers de persones. En aquest dia, reafirmem el nostre suport als afectats i promovem la consciència social sobre aquesta malaltia.

 • Piscina

  8/5/2024

  Reglament de la Piscina municipal de Collbató

  Oberta consulta prèvia de la modificació del Reglament de la Piscina municipal de Collbató

  L’Ajuntament de Collbató obre el procés de consulta prèvia en la qual es recollirà l’opinió dels ciutadans i de les organitzacions més representatives que potencialment es puguin veure afectades per la reforma del reglament de la piscina municipal de Collbató.
   
  Podeu consultar el reglament AQUÍ.
   
  El període s’inicia el dia 6 de maig i es podrà consultar durant el termini de 20 dies hàbils, fins el 3 de juny.

 • Col·legi electoral

  7/5/2024

  12-M Eleccions al Parlament: Canvi d’ubicació del Col·legi electoral a Collbató

  El Casal de Cultura és el nou local de votacions per a tota la població

   
  Collbató modifica la seu del col·legi electoral en els comicis que tindran lloc el proper diumenge dia 12 de Maig. Els collbatonins i collbatonines que vulguin exercir el seu dret de vot s’hauran de desplaçar al Casal de Cultura (Pg. Mansuet, 9). El centre electoral obrirà al públic a les 9 hores i tancarà les portes a les 20 hores.

 • GIACSA

  6/5/2024

  Restabliment del Servei d'Aigua a Collbató.

  GIACSA Informa del Restabliment del Servei d'Aigua a Collbató.

   
  GIACSA informa que el servei d'aigua a Collbató ha estat totalment restablert després de la recent avaria a la xarxa. Les obres de reparació han conclòs amb èxit, permetent recuperar el subministrament d'aigua a totes les zones afectades, incloent el nucli antic, Pujolet, el sector Parellada i el sector La Creu.
   
  Per a més informació o en cas de qualsevol qüestió, estem a la vostra disposició a través dels nostres canals oficials de comunicació.

 • Ajuts de lloguer

  6/5/2024

  Oberta la Convocatòria d'Ajuts de Lloguer 2024 per a Persones de 36 a 64 anys

  L'Ajuntament de Collbató informa que s'ha obert la convocatòria d'ajuts de lloguer per a l'any 2024, dirigida específicament a les persones amb edats compreses entre els 36 i els 64 anys.

   
  Aquesta iniciativa té com a objectiu principal facilitar l'accés a l'habitatge i contribuir a garantir la seva estabilitat residencial per a aquest segment de la població.
   
  La presentació de sol·licituds per a aquests ajuts finalitzarà el dia 10 de maig de 2024 a les 14.00 hores.

 • GIACSA

  6/5/2024

  Avaria a la Xarxa d'Aigua de Collbató: Afecta Diverses Zones del Municipi

  Avaria a la Xarxa d'Aigua de Collbató: Afecta Diverses Zones del Municipi

   
  GICASA informa d'una afectació a la xarxa d'aigua de Collbató, causada per les obres de substitució de la canalització entre Can Feliu i el dipòsit de Pujolet. Aquest incident ha afectat el nucli antic, Pujolet, a més del sector Parellada i sector la Creu. Es treballa per solucionar-ho el més aviat possible. Es demana la comprensió de la ciutadania mentre es resol aquesta situació.

  Per a més informació, segueixi els comunicats oficials de l'Ajuntament de Collbató.

 • PISTA MARTÍ GIL

  2/5/2024

  Instal·lada una malla protectora per evitar la presència d’aus al sostre de la pista Martí Gil

  Demà s’habilitarà una finestra per garantir la sortida dels exemplars que accidentalment hi puguin entrar

   
  L’Ajuntament de Collbató ha instal·lat una malla protectora al sostre de la Pista esportiva Martí Gil per evitar que les aus s’instal·lin a l’estructura i puguin malmetre l’equipament. La col·locació s’ha dut a terme els darrers dies per part d’una empresa especialitzada en treballs d’alçada per import de 11.192,50 €. La xarxa, amb forat de 40 x 40 mm, s’ha col·locat a l’estructura metàl·lica existent amb el suport de tensors d’acer inoxidable, adaptant la seva...

 • Collbató

  30/4/2024

  Projecte CuEmE: Fomentant l'esperit emprenedor entre els estudiants de Collbató

  L'Ajuntament de Collbató, en col·laboració amb la comunitat educativa, es complau a destacar una iniciativa que està deixant una empremta significativa en les escoles del nostre municipi: el Projecte CuEmE, conegut com a Cultura emprenedora a l'escola.

   
  Aquest projecte, promogut per la Diputació de Barcelona, té com a principal objectiu fomentar l'esperit emprenedor i les competències bàsiques entre els estudiants de 5è de primària de les escoles locals. Els centres participants en aquesta iniciativa són l'Escola La Salut i l'Escola Mansuet, dues institucions públiques que formen part de la comunitat educativa de Collbató.

 • Calendari Maig

  30/4/2024

  Descobreix l’agenda d'activitats del mes de maig

  Collbató es prepara per a unes setmanes plenes d'activitats socioculturals, oferint més de vint actes durant el mes de maig.

  Una programació d’esdeveniments per a tots els gustos i edats. Des de clubs de lectura fins a concerts de jazz, hi ha alguna cosa per a tothom. Us esperem a les diferents propostes organitzades per les entitats locals i l'Ajuntament
   
  Iniciem un mes de maig marcat per la cultura popular de la Trobada Gegantera i la música del Festival Jardins de Collbató.