Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

05:06  |  27/09/2023

Notícies

 • Avís collbató

  5/9/2023

  Avís tall elèctric el dia 7 de setembre

  E-Distribición ha informat que té programat un tall del subministrament elèctric a Collbató, el dijous 7 de setembre, de 7 a 8.50 h i de 16 a 18 hores. Segons indica a la seva comunicació, el tall és motivat pels treballs de manteniment i millora de la xarxa de distribució.

 • Punt lila

  5/9/2023

  La Festa Major tindrà un Punt Lila per prevenir agressions masclistes

  Des de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament, s’impulsa la promoció d’unes festes lliures d’agressions masclistes. S’instal·larà una carpa de Punt Lila situada a la Pista Esportiva Martí Gil les nits de divendres 15 i dissabte 16 de setembre, a partir de les 23 hores. 
   
  El Punt Lila és un punt d’informació i suport per a persones víctimes d’alguna agressió de caràcter masclista, sexista o LGTBIfòbica. Aquest espai, estarà dinamitzat per educadores especialitzades...

 • Inici escolar 2023

  4/9/2023

  814 alumnes comencen el curs escolar 2023-2024 a Collbató

  L’Ajuntament ha treballat al llarg d’aquest estiu per deixar les Escoles a punt per aquest curs.

  Aquest dimecres 6 de setembre es donarà el tret de sortida al curs escolar 2023-2024, amb l'inici de les classes a les escoles La Salut (227 alumnes), Mansuet (201 alumnes) i l'Institut Collbató (325 alumnes).
  El passat dia 1 de setembre va començar l'activitat escolar a Llar d'Infants L'Abellerol (61 alumnes).

  Enguany, dins l'oferta educativa local, l'Escola de Música de Collbató té 18 alumnes inscrits, que començarà la seva activitat dilluns 18 de setembre.

 • Club de lectura

  4/9/2023

  S'obren les inscripcions per la nova temporada dels clubs de lectura!

  El dilluns 4 de setembre s’obre el procés d’inscripció als clubs de lectura, una de les activitats amb més bona acollida de la Biblioteca Sibil·la Durfort.
  Els grups de lectura són un espai de trobada i tertúlia al voltant d’un llibre amb l’objectiu de fomentar l’hàbit lector i el diàleg, així com, afavorir un apropament crític a les diferents manifestacions culturals. Les trobades són presencials i la periodicitat és mensual.

 • Domàs Festa Major

  4/9/2023

  Aconsegueix el teu domàs i engalana el teu balcó

  Es poden recollir al Casal de Cultura a partir de 4 de setembre.

   
  Amb motiu de la Festa Major de Collbató, l'Ajuntament ha dissenyat tres models de domassos en colors variats. Conviden així a tothom a decorar balcons i finestres amb els teixits festius, per engalanar els carrers del poble.
   
  Els domassos es podran recollir al Casal de Cultura, a partir del 4 de setembre, de 10 a 14 hores i de 16 a 20:30. El dissabte només en horari de matí, de 10 a 14 hores. Són totalment gratuïts.
   
  Prepareu els balcons perquè s'acosta la Festa Major!

 • Agenda setembre 2023

  1/9/2023

  Comença la temporada cultura a Collbató

   
  El mes de setembre s'obre camí i, amb ell, l'inici de la temporada d'activitats culturals, d'oci i entreteniment. Us informem dels principals actes que inclou l'agenda mensual.
   
  El mes començarà amb una tarda de ball i música per a la Gent Gran al Casal de Cultura. En el marc de la Festa Major, la Biblioteca inaugurarà la temporada de Clubs de Lectura, tant la versió adulta amb la novel·la "Un cor de neu", com la infantil amb el còmic "Superpatata".

 • Pilates i gimnàstica de manteniment

  1/9/2023

  Aquest setembre tornen les activitats esportives 2023

  El pròxim dilluns 18 de setembre, comencen les activitats esportives que ofereix el Servei d'Esports de l'Ajuntament de Collbató amb el cofinançament de la Diputació de Barcelona: Pilates i Gimnàstica de Manteniment per a la Gent Gran.

   
  Des de l'u de setembre, ja es podran realitzar les inscripcions a l’OAC, de dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous de 17 a 19 h, o via telemàtica.
   
  L'activitat de Pilates es farà els dimarts i dijous, de 18 a 19 hores al Gimnàs de l’Escola de la Salut. L'activitat de Gimnàstica de Manteniment per a la Gent Gran tindrà dos grups, i es portaran a terme els dilluns, dimecres i divendres, de 8.45-9-45 i de 9.45 a 10.45 h al Casinet.

 • Festa Major 2023

  1/9/2023

  Comença la Festa Major 2023!

  Estem de Festa Major

  Donem el tret de sortida a la Festa Major! Del 14 al 17 de setembre, els carrers de Collbató estaran engalanats i preparats per gaudir dels dies més intensos de l'any. Música, competicions, teatre, esport, activitats infantils i, com no pot ser d'una altra manera, cultura popular.

 • Protecció civil alerta

  29/8/2023

  Protecció Civil durà a terme una prova d'alertes a mòbil el proper 14 de setembre

  El 14 de setembre al matí s'enviarà un missatge de prova del sistema d'alertes massives de Protecció Civil a tots els mòbils intel·ligents que es trobin a l’àrea de Barcelona, i per tant a Collbató.

   
   
  La Generalitat de Catalunya posa a prova del sistema d’alertes de protecció civil a telèfons mòbils que es durà a terme el dia 14 de setembre a l’àrea de Barcelona, on pertany Collbató, entre les 10 i les 13 hores. Aquesta prova tindrà una durada de hores.

 • Piscina de Collbató

  23/8/2023

  Accés piscina d'estiu - Onada de calor

  Accés gratuït a la piscina municipal per a col·lectius vulnerables, durant la situació d'alerta per onada de calor que estem vivint.