Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

19:12  |  06/12/2023

Notícies

 • Aplicatiu

  29/9/2023

  NasApp, aplicació per informar sobre les males olors procedents de l’abocador de Can Mata

  Aplicació per a la ciutadania per fer el control i el seguiment dels episodis de mala olor.

  En resposta al compromís adoptat a la Comissió de seguiment i control de l’abocador de Can Mata i l’Ecoparc, recordem que està en funcionament una plataforma digital NasApp que registra les incidències per mala olor dels 5 municipis a l’entorn de les instal·lacions de Can Mata: Els Hostalets de Pierola, Piera, Masquefa, Collbató i Esparreguera.

 • Sala Portals

  26/9/2023

  Convocat ple ordinari de setembre de l’Ajuntament de Collbató

  El proper dijous 28 de setembre, a les 19.30 h, l’Ajuntament de Collbató celebrarà un Ple de caràcter ordinari a la Sala Portals.


  La sessió seguirà el següent ordre del dia: 
    
  ORDRE DEL DIA
  Aprovació de les actes de les sessions anteriors:Aprovació de l'acta de la sessió ordinària del 27 de juliol de 2023.Despatx oficial
  Dació de compte dels decrets d'alcaldiaDació de compte de les actes de la Junta de Govern LocalDació de compte de les línies fonamentals del pressupost 2024Dació de compte de la informació trimestral del pressupost del segon trimestre de 2023Part resolutiva
  Aprovació del compte general...

 • Mercat de segona mà de Can Dalmases

  26/9/2023

  Arriba la Festa del barri de Can Dalmases el dia 30 de setembre

   
  L’associació de veïns de Can Dalmases enguany recupera, després de molts anys, la festa del barri amb dues activitats per a totes les edats i públics.

 • Caminada nocturna

  25/9/2023

  Caminada noctura de l'AFI de l'Escola la Salut

   
   
  Aquest proper divendres, 29 de setembre de 2023, es farà la segona caminada nocturna organitzada per l’AFI de l'Escola La Salut.
   
  L’activitat s’inicia a les 7 hores de la tarda amb un sopar i posteriorment es realitzarà la caminada amb recorregut aproximat de 6 km per l’entorn de Collbató i pensada per a tots els públics.

 • Cartell jornada donació de sang

  25/9/2023

  Jornada de donació de sang a càrrec els i les alumnes de l'escola Mansuet

   
   
  Divendres, 6 d'octubre, de 15 a 19 h, els i les alumnes de l'escola Mansuet de Collbató organitzen una jornada de donació de sang al mateix centre educatiu sota el lema ‘Donar sang és donar vida’. La iniciativa forma part de la campanya ‘Aprèn, participa i dona’ del Banc de Sang i Teixits a la qual s'ha sumat enguany els alumnes de quart de l’escola.

 • Festa Nucli Antic i Pujolet 2023

  22/9/2023

  Arriba la festa del nucli Antic i el Pujolet

  Aquest dissabte 23 de setembre se celebra la festa veïnal del Nucli Antic i el Pujolet organitzada per l'Associació de Veïns.
  Aquesta festa del barri se centrarà en jocs i activitats infantils pels petits de la casa a les 17 hores; i un sopar de germanor entre veïns i veïnes, amb música de DJ, al carrer Pau Bertran, a partir de les 21 hores.
  A més, es podrà gaudir de l'exposició i del lliurament dels premis del concurs de fotografia.

 • Exposició "El vehicle elèctric".

  21/9/2023

  Arriba l'exposició "El vehicle elèctric" a Collbató

  Avui tarda, demà i dissabte, en horari d'obertura, el Casal de Cultura de Collbató acull l'exposició de la Generalitat de Catalunya "El vehicle elèctric".


  El municipi celebra la Setmana de l'Energia amb l'exposició El vehicle elèctric, que detalla quins són els principals avantatges del vehicle elèctric destacant-ne alguns trets com la seva eficiència energètica, els aspectes mediambientals o els descomptes existents.

 • Caminada popular Collbató 2023

  21/9/2023

  El proper 1 d’octubre arriba la XV Caminada Popular de Collbató

  El diumenge 1 d'octubre Collbató viurà una jornada excursionista amb la XVa edició de la Caminada Popular de Collbató, organitzada per l’entitat 4.000Peus, amb la col’laboració de l’Ajuntament i del Patronat de la Muntanya de Montserrat.
   
  És una caminada ja veterana en la que bona de part de collbatonines i collbatonins hi posen la il·lusió i l'esforç any rere any perquè sigui un èxit.

 • Esllavissada 15 de setembre de 2023

  20/9/2023

  Tancades les Coves de Collbató fins a finalitzar la neteja de la carretera

   
  Arran de les esllavissades d'aquest cap de setmana a la carretera de les Coves, aquestes romandran tancades per les tasques de neteja i reparació de l'asfaltatge i murs de seguretat. La previsió és reobrir a partir del dia 30 de setembre.
   
  Disculpeu les molèsties.
   

 • Avís

  19/9/2023

  Alerta de productes cosmètics o de cura personal

   
  La Direcció General d'Ordenació i Regulació Sanitària del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha publicat un avís d'alerta sobre els productes cosmètics, productes de cura personal i/o biocides: Mediskin DB Gel limpiador de Manos con alcohol i Prady Parfums (diversos productes).
   
  Des de l’Ajuntament ja s’ha fet arribar aquest avís als comerços locals per tal que estigui informats i puguin immobilitzar i retirar-los en cas de disposar-ne.