Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

18:46  |  06/12/2023

Notícies

 • Lluc Macià

  12/10/2023

  El collbatoní Lluc Macià es proclama campió de la Copa Catalana de Bloc

  El centre d'escalada Cal Mico de Girona va acollir a finals del mes de setembre l'edició de la Copa Catalana d'Escalada en Bloc. En aquesta, el collbatoní Lluc Macià, del Club Excursionista Esparreguera, va posar en pràctica el seu lideratge imposant-se també a la prova final amb tres tops en onze intents i tres tops en vuit intents respectivament. Dídac Zamora (Club Exta. Teià) i Cedric Lluc Miles (Centre Exta. Sant Celoni) van completar el podi absolut masculí de la prova.

 • Networking Esport i Salut 1

  12/10/2023

  Networking d'empreses i entitats d'esport i salut

  Dóna a conèixer el teu projecte i fes xarxa amb altres actors del sector.

  El Centre de Promoció Econòmica de Martorell Molí Fariner acollirà, el 20 d'octubre una sessió de networking d'esport i salut. Es tracta d'una trobada d'empreses i entitats amb actors del sector públic i privat. L'object¡u és facilitar connexions entre diferents agents del sector per treballar en projectes conjunts.

 • Sergi García i Ariadna Martínez

  12/10/2023

  Sergi García i Ariadna Martínez s’enduen el rallysprint de Vilanova d'Escornalbou

  Sergi García i Ariadna Martínez, de Collbató, van demostrar estar en un nivell de forma molt alt guanyant la tercera edició del rallysprint de Vilanova d'Escornalbou, en el marc del campionat de rallysprints de Catalunya, el passat dissabte 7 d'octubre.

  La parella porta competint junta des de l'any 2017 guanyant diversos ral·lis, cal remarcar que l'any 2018 van aconseguir el campionat de Catalunya de rallysprint.

 • Setmana de la lactància 2023

  9/10/2023

  Collbató celebra la Setmana de la lactància materna

  Per primer cop, Collbató se suma a la Setmana de la Lactància Materna que se celebra en molts països europeus per promoure els beneficis la lactància materna i parlar al voltant de la seva importància per a la salut de les criatures i les mares.

   
  Així, Collbató se suma als actes de commemoració de la Setmana Mundial de la Lactància Materna, amb l'objectiu de donar suport i fer pública la importància de la llet materna pel desenvolupament dels nadons amb la següent programació:
  Taller “Infància i son”, a càrrec de Yuli Contreras, Psicòloga Referent de Benestar Emocional Comunitari i Cristina Buil, Infermera Pediàtrica.

 • Trobada agermanament Cazères 2023

  4/10/2023

  Es recupera l’agermanament dels pobles de Collbató i Cazères sur Garonne

  Aquest passat cap de setmana l’associació de l’agermanament Collbatoní va viatjar a Cazères sur Garonne, municipi agermanat amb Collbató des de fa més de 30 anys, per tal de reprendre les activitats d’agermanament d’ambdós pobles. La representació Collbatonina va anar a càrrec de l’Anna Díaz, presidenta de l’associació i de la Maria Gallardo, vocal.  
   
  Les representants de Collbató van ser rebudes per l’alcalde de Cazères, així com per una delegació del comitè de...

 • Avís

  3/10/2023

  Alerta de productes cosmètics o de cura personal

   
  La Direcció General d'Ordenació i Regulació Sanitària del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha publicat un avís d'alerta sobre els productes cosmètics, productes de cura personal i/o biocides: Martinelia Unicorn are real. Estuche de maquillaje.
   
  Des de l’Ajuntament ja s’ha fet arribar aquest avís als comerços locals per tal que estigui informats i puguin immobilitzar i retirar-los en cas de disposar-ne.
   
   
   

 • Taller escriptura

  3/10/2023

  T’agradaria millorar la teva escriptura?

  T'agradaria poder crear mons plens de fantasia i millorar la teva tècnica narrativa? Apunta't al taller d'escriptura que comença aquest proper dimecres 11 d'octubre.
   
  El taller es farà els dimecres de 18 a 20 hores, al Casal de Cultura, en sis sessions. Allà treballaràs els continguts teòrics i pràctics que et permetran millorar les teves creacions de narrativa.

 • JEP Collbató 2023

  3/10/2023

  Obertura dels Jardins de Cal Rogent o visita guiada al jaciment de la Cova Gran, activitats de les Jornades Europees del Patrimoni a Collbató

  Tornen les Jornades Europees del Patrimoni a Collbató els dies 6, 7 i 8 d’octubre de 2023

  El pròxim cap de setmana del 6, 7 i 8 d’octubre Collbató torna a celebrar les Jornades Europees del Patrimoni i amb motiu d’aquestes jornades es duran a terme un seguit d’activitats al municipi, per a tots els públics i gustos, amb unes portes obertes generalitzades al patrimoni públic del municipi.

 • L'Oficina Mòbil d'Informació al Consumidor

  3/10/2023

  Visita de l'Oficina Mòbil d’Informació al Consumidor el dimecres 11 d’octubre

  El pròxim dimecres, 11 d’octubre, la Unitat Mòbil d'Atenció al Consumidor de la Diputació de Barcelona prestarà servei a Collbató. El servei s'instal·larà, de 10.30 a 13.00 hores, davant de l'Ajuntament.

  El servei de l'Oficina Provincial d'Informació al Consumidor (OPIC) està destinat als ajuntaments que no disposen d’un servei públic de consum i té com a finalitat bàsica la defensa dels consumidors i els seus drets. Formen el servei de l'OPIC: la Bústia del Consumidor, amb seu a l'ajuntament, que recull diàriament les consultes dels ciutadans i les Unitats Mòbils d’Informació al Consumidor (UMIC) que regularment es desplacen per atendre consultes de la ciutadania.

 • Agenda cultura octubre 2023

  29/9/2023

  Una tardor plena d'activitats

  Descobreix aquí tota la programació cultural de Collbató.

  A banda dels habituals clubs de lectura per petits i grans i de les activitats regulars, l'agenda cultural de l'octubre té un gran esdeveniment: les Jornades de Patrimoni.