Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

20:55  |  13/07/2024

Notícies

 • GIACSA

  6/5/2024

  Restabliment del Servei d'Aigua a Collbató.

  GIACSA Informa del Restabliment del Servei d'Aigua a Collbató.

   
  GIACSA informa que el servei d'aigua a Collbató ha estat totalment restablert després de la recent avaria a la xarxa. Les obres de reparació han conclòs amb èxit, permetent recuperar el subministrament d'aigua a totes les zones afectades, incloent el nucli antic, Pujolet, el sector Parellada i el sector La Creu.
   
  Per a més informació o en cas de qualsevol qüestió, estem a la vostra disposició a través dels nostres canals oficials de comunicació.

 • Ajuts de lloguer

  6/5/2024

  Oberta la Convocatòria d'Ajuts de Lloguer 2024 per a Persones de 36 a 64 anys

  L'Ajuntament de Collbató informa que s'ha obert la convocatòria d'ajuts de lloguer per a l'any 2024, dirigida específicament a les persones amb edats compreses entre els 36 i els 64 anys.

   
  Aquesta iniciativa té com a objectiu principal facilitar l'accés a l'habitatge i contribuir a garantir la seva estabilitat residencial per a aquest segment de la població.
   
  La presentació de sol·licituds per a aquests ajuts finalitzarà el dia 10 de maig de 2024 a les 14.00 hores.

 • GIACSA

  6/5/2024

  Avaria a la Xarxa d'Aigua de Collbató: Afecta Diverses Zones del Municipi

  Avaria a la Xarxa d'Aigua de Collbató: Afecta Diverses Zones del Municipi

   
  GICASA informa d'una afectació a la xarxa d'aigua de Collbató, causada per les obres de substitució de la canalització entre Can Feliu i el dipòsit de Pujolet. Aquest incident ha afectat el nucli antic, Pujolet, a més del sector Parellada i sector la Creu. Es treballa per solucionar-ho el més aviat possible. Es demana la comprensió de la ciutadania mentre es resol aquesta situació.

  Per a més informació, segueixi els comunicats oficials de l'Ajuntament de Collbató.

 • PISTA MARTÍ GIL

  2/5/2024

  Instal·lada una malla protectora per evitar la presència d’aus al sostre de la pista Martí Gil

  Demà s’habilitarà una finestra per garantir la sortida dels exemplars que accidentalment hi puguin entrar

   
  L’Ajuntament de Collbató ha instal·lat una malla protectora al sostre de la Pista esportiva Martí Gil per evitar que les aus s’instal·lin a l’estructura i puguin malmetre l’equipament. La col·locació s’ha dut a terme els darrers dies per part d’una empresa especialitzada en treballs d’alçada per import de 11.192,50 €. La xarxa, amb forat de 40 x 40 mm, s’ha col·locat a l’estructura metàl·lica existent amb el suport de tensors d’acer inoxidable, adaptant la seva...

 • Collbató

  30/4/2024

  Projecte CuEmE: Fomentant l'esperit emprenedor entre els estudiants de Collbató

  L'Ajuntament de Collbató, en col·laboració amb la comunitat educativa, es complau a destacar una iniciativa que està deixant una empremta significativa en les escoles del nostre municipi: el Projecte CuEmE, conegut com a Cultura emprenedora a l'escola.

   
  Aquest projecte, promogut per la Diputació de Barcelona, té com a principal objectiu fomentar l'esperit emprenedor i les competències bàsiques entre els estudiants de 5è de primària de les escoles locals. Els centres participants en aquesta iniciativa són l'Escola La Salut i l'Escola Mansuet, dues institucions públiques que formen part de la comunitat educativa de Collbató.

 • Calendari Maig

  30/4/2024

  Descobreix l’agenda d'activitats del mes de maig

  Collbató es prepara per a unes setmanes plenes d'activitats socioculturals, oferint més de vint actes durant el mes de maig.

  Una programació d’esdeveniments per a tots els gustos i edats. Des de clubs de lectura fins a concerts de jazz, hi ha alguna cosa per a tothom. Us esperem a les diferents propostes organitzades per les entitats locals i l'Ajuntament
   
  Iniciem un mes de maig marcat per la cultura popular de la Trobada Gegantera i la música del Festival Jardins de Collbató.

 • Collbató

  30/4/2024

  Collbató s’adhereix al model de ciberseguretat de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya

  Amb aquest acord, el municipi comptarà amb més coneixement i eines per a la prevenció i resposta de ciberatacs.

   
  L’adhesió al model de ciberseguretat públic apodera Collbató i la seva ciutadania que, a partir d’ara, comptarà amb les capacitats que proporciona el CataloniaSOC de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya. 
   
  Aquests avantatges són la protecció d’amenaces centrada en els usuaris i els seus equips de treball, la possibilitat d’obtenir informes personalitzats a demanda, així com l’opció de disposar de filtres de seguretat per garantir una navegació segura a internet...

 • Collbató

  29/4/2024

  Noves oportunitats de formació al mes de maig

  Durant el mes de maig, el nostre centre posarà en marxa dues formacions destinades a millorar les habilitats professionals dels interessats.

   
  La primera formació és la Preparació ACTIC Nivell 2 MITJÀ, la qual constarà de 25 hores i es desenvoluparà de manera virtual a través de la plataforma Zoom. Les sessions tindran lloc els dies 7, 9, 14, 16 i 21 de maig de 16:00 a 20:00, amb una sessió addicional el dia 23 de maig de 15:30 a 20:30.

 • GIACSA

  25/4/2024

  REDUCCIÓ DE PRESSIÓ D'AIGUA DEL MUNICIPI DE COLLBATÓ

  Per millorar el rendiment de la xarxa d'aigua del municipi de Collbató, GIACSA ha reduït la pressió d'aigua de diversos sectors a conseqüència de la situació de sequera que vivim.

  Aquesta setmana, l'actuació de GIACSA ha tingut com a objectiu reduir la pressió de la xarxa en diversos carrers i les properes setmanes l'actuació de reducció de la pressió acabarà afectant tot el municipi de Collbató.

 • Collbató

  25/4/2024

  La convocatòria de l'examen pràctic per a entrenadors de futbol sala nivell C va ser tot un èxit

  Un total d'uns 300 aspirants es van reunir a la Pista Coberta Martí Gil per realitzar l'examen pràctic corresponent a la formació impartida per la Federació Catalana de Futbol, un requisit indispensable per obtenir el títol que habilita per exercir com a entrenador de futbol sala.

   
   
  Aquesta avaluació, que va congregar a tots aquells que havien completat el curs durant l'últim any a diferents localitats de Catalunya, inclosa l'edició celebrada el setembre de 2023 a Collbató, on una desena de joves del municipi van realitzar la formació.