Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

20:46  |  13/07/2024

Notícies

 • Policia Collbató

  10/7/2024

  La Guàrdia Municipal engega una campanya de control de velocitat als carrers del municipi

  La Guàrdia Municipal, en coordinació amb el Servei Català del Trànsit, inicia una campanya de control de velocitat durant el mes de juliol.

   
  Els controls de velocitat amb radar es duran a terme als carrers del municipi. La campanya es centrarà, especialment, a les següents vies: Passeig Fumada, Passeig de Ronda, Avinguda Centenari, Avinguda Principal, Avinguda Pierola, travessia B-112 i els laterals de l'autovia.

 • Mullat 2024

  10/7/2024

  La Piscina Municipal acull el Mulla’t per l’esclerosi múltiple

  Com cada any, Collbató i la Fundació Esclerosi Múltiple s'uneixen i donen suport a la campanya i iniciativa solidària: "Mulla't per l'Esclerosi Múltiple". A les 12 h es produirà el salt a la piscina. 

   
  El proper diumenge, 14 de juliol, la Piscina Municipal de Collbató acollirà la jornada “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”, impulsada per la Fundació Esclerosi Múltiple a molts municipis de Catalunya.

  Durant tot el dia hi haurà una guardiola per a qui vulgui realitzar donacions a la Fundació. Es podrà adquirir marxandatge de la campanya (samarretes, tovalloles...) a la mateixa piscina d'11 a 14 hores.

 • Horari Estiu 2024

  9/7/2024

  Avís Important: Horari d'Atenció d'Estiu a l'Ajuntament de Collbató

  Per motiu de l'arribada de l'estiu, l'ajuntament informa sobre el nou horari d'atenció al públic en les oficines de l'Ajuntament.


  Aquest canvi temporal està dissenyat per a adaptar-se millor a les necessitats tant dels nostres habitants com del nostre personal durant els mesos més calorosos de l'any.

  Horari d'Estiu:

  Dilluns a Divendres: de 9:00 a 14:00 hores
  Dissabtes i Diumenges: Tancat

  Fora d'aquest horari, els convidem a utilitzar la nostra pàgina web. 

 • UMIC

  9/7/2024

  La Unitat Mòbil de Collbató visitarà collbató

  L'Oficina Provincial d'Informació al Consumidor (OPIC) continua enfortint la seva presència en els municipis on no existeix un Servei públic de consum, amb el propòsit fonamental de protegir els drets dels consumidors.


  A Collbató, el servei del OPIC es troba representat per la Bústia del Consumidor, situat a l'Ajuntament, i les Unitats Mòbils d'Informació al Consumidor (UMIC), les quals visiten regularment la localitat per a oferir assessorament directe als ciutadans. La pròxima visita serà al Casal de Cultura de Collbató, el dia 10 de juliol, en l'horari de 10.30 a 13.00.

 • Joan Arnau

  8/7/2024

  Gran Jornada de l'Esport a Collbató

  Collbató va viure una jornada plena d'esport i comunitat.


  Dissabte passat, 6 de juliol, Collbató va viure una jornada plena d'esport i comunitat. Les activitats van començar d'hora amb una caminada popular organitzada per l'entitat 4000 Peus. La sortida va tenir lloc en la Plaça de l'Era i els participants van recórrer durant dues hores el pintoresc entorn de Collbató, gaudint de l'aire lliure i de la companyia d'amics i veïns.

 • Ball de la Gent Gran dissabte 6 al Casal

  8/7/2024

  Primer ball organitzat per la nova Junta del Casal de la Gent Gran de Collbató

  Dissabte passat, la nova junta de l'entitat va organitzar el seu primer ball per la gent gran de Collbató, introduint una emocionant novetat: a partir d'ara, les trobades de ball es realitzaran cada quinze dies en lloc de mensualment.  L'esdeveniment va estar amenitzat pel músic Iván Quesada, qui va dirigir tant el ball grupal com la de parelles. Els assistents van estar molt contents i van expressar el seu entusiasme per continuar participant en futures trobades.

 • Setmana 28

  8/7/2024

  Desdoblament de la Xarxa d'Aigua Potable a Collbató amb Fons Next Generation. Actualització de dades

  L’Ajuntament de Collbató està executant les obres de desdoblament de la xarxa d'aigua potable al municipi. Aquestes obres, que compten amb finançament procedent dels Fons Next Generation, tenen com a objectiu millorar la infraestructura i garantir un subministrament d’aigua més eficient i segur.

   
   
  ATENCIÓ! Actualització: 8 de juliol de 2024.  No hi haurà afectació de trànsit.

  La direcció d'obra informa:

  Es treballarà el tram del Passeig de la Fumada. 

  No hi ha talls de trànsit previstos.

 • 10è aniversari

  6/7/2024

  10è aniversari del Casal de Cultura i la Biblioteca Sibil·la Durfort

  Ahir vam celebrar el 10è aniversari del Casal de Cultura i la Biblioteca Sibil·la Durfort amb una jornada plena d'activitats variades per a tots els públics. La jornada ha transcorregut amb gran afluència de públic que ha gaudit de cada moment.

   
   
  La tarda ha començat a les 17h amb una Marató de Contes, seguida de múltiples tallers a les 18h: un Taller d'Endevinalles, un animat Ball Gent Gran, i un creatiu Taller de Manualitats. La nit ha començat a les 20h amb l'acte institucional de commemoració, on s'ha recordat la història i l'impacte del Casal i la Biblioteca en la nostra comunitat durant la darrera dècada. Va tancar la jornada amb un concert de gran qualitat que va omplir la terrassa del Casal de Cultura.

 • Avís

  5/7/2024

  L'ACA completa la Reparació del Col·lector de Can Dalmases

  El subministrament d'aigua potable procedeix de la planta de ATLL mentre s'esperen els resultats de les anàlisis del Pou de Can Feliu.

    
  L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) ha completat la reparació del col·lector de Can Dalmases. De moment, el subministrament d’aigua potable continuarà realitzant-se des de la planta d’ATLL, a l’espera de les anàlisis de control de qualitat de l’aigua del pou de Can Feliu. 
   

 • Jornada de l’Esport 2024  

  4/7/2024

  Arriba la Jornada de l’Esport 2024  

  Aquest proper dissabte, 6 de juliol, Collbató viurà una jornada plena d’esport. El conjunt d'activitats s'iniciaran amb una caminada popular organitzada per l’entitat 4000 Peus. La sortida tindrà lloc, a les 8 del matí, a la Plaça de l'Era i recorrerà l’entorn de Collbató, amb una durada aproximada de dues hores.  

   
  Els actes continuaran a la tarda, a partir de les 17.30 hores, a la Pista Coberta Martí Gil. Allà es podrà jugar a tennis taula amb jugadors i monitors del Club de Tennis Taula Collbató, que aproparan aquest esport a totes aquelles persones que el vulguin conèixer i practicar. A més a més, també s'instal·larà inflables, un futbol bombolla i una mini pista de tennis per a infants i joves. Totes aquestes activitats es duraran a terme fins a les 20 hores. 
   
  A les 20.30 h s’iniciarà...