Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

12:01  |  25/07/2024

Notícies

 • Avís

  5/7/2024

  L'ACA completa la Reparació del Col·lector de Can Dalmases

  El subministrament d'aigua potable procedeix de la planta de ATLL mentre s'esperen els resultats de les anàlisis del Pou de Can Feliu.

    
  L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) ha completat la reparació del col·lector de Can Dalmases. De moment, el subministrament d’aigua potable continuarà realitzant-se des de la planta d’ATLL, a l’espera de les anàlisis de control de qualitat de l’aigua del pou de Can Feliu. 
   

 • Jornada de l’Esport 2024  

  4/7/2024

  Arriba la Jornada de l’Esport 2024  

  Aquest proper dissabte, 6 de juliol, Collbató viurà una jornada plena d’esport. El conjunt d'activitats s'iniciaran amb una caminada popular organitzada per l’entitat 4000 Peus. La sortida tindrà lloc, a les 8 del matí, a la Plaça de l'Era i recorrerà l’entorn de Collbató, amb una durada aproximada de dues hores.  

   
  Els actes continuaran a la tarda, a partir de les 17.30 hores, a la Pista Coberta Martí Gil. Allà es podrà jugar a tennis taula amb jugadors i monitors del Club de Tennis Taula Collbató, que aproparan aquest esport a totes aquelles persones que el vulguin conèixer i practicar. A més a més, també s'instal·larà inflables, un futbol bombolla i una mini pista de tennis per a infants i joves. Totes aquestes activitats es duraran a terme fins a les 20 hores. 
   
  A les 20.30 h s’iniciarà...

 • La Fundació per a la Inclusió Laboral

  4/7/2024

  La Fundació per a la Inclusió Laboral Celebra 25 Anys com a Referent en la Inclusió Sociolaboral

  Enguany, la Fundació per a la Inclusió Laboral commemora el seu 25è aniversari com una entitat pionera en la inclusió sociolaboral dels col·lectius més vulnerables. Inicialment impulsada per diversos ajuntaments, entre ells el de Collbató.

   
  La fundació ha decidit aprofitar aquesta significativa efemèride per a iniciar una nova etapa marcada per una imatge corporativa renovada i una sèrie de projectes innovadors orientats a satisfer les necessitats de les persones en situació de vulnerabilitat.

 • Jornada Tècnica a Collbató

  3/7/2024

  La gestió de la Deixalleria de Collbató, model per als punts verds de la província

  Ahir s'ha dut a terme a Collbató una jornada tècnica d'intercanvi d'experiències centrada en la gestió de dades, traçabilitat i fiscalitat de les deixalleries a través de la tecnologia.

   
   
  L'esdeveniment, organitzat per la Diputació de Barcelona (DIBA) i el servei del ASDE, ha reunit diversos ens locals i experts en la matèria per a discutir i compartir coneixements sobre les millors pràctiques i solucions tecnològiques actuals.

 • Alerta Productes

  3/7/2024

  ALERTA SANITÀRIA PER PRODUCTES COSMÈTICS

  L'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS) ha ordenat el cessament immediat de la comercialització i la retirada del mercat de diversos productes cosmètics que contenen ingredients prohibits.

   
   
  Alerta sanitària cosmètics que contenen ingredients com, l'àcid retinoic
   i l'àcid tricloroacètic, tots dos prohibits en productes cosmètics, així com l'àcid tioglicòlic i resorcinol, que només poden usar-se amb unes certes restriccions. Aquests productes han estat distribuïts a través de diversos canals, incloent-hi el comerç electrònic. La AEMPS recomana als consumidors deixar d'usar aquests productes i retornar qualsevol unitat que posseeixin. Als distribuïdors i establiments...

 • POUM

  3/7/2024

  Reprogramació de la Sessió Participativa de l'Avanç del POUM

  L'Ajuntament informa que la sessió participativa sobre l'Avanç del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM), inicialment prevista per al divendres 5 de juliol, ha estat reprogramada. La nova data establerta per a la realització d'aquesta sessió és el dilluns 8 de juliol, en l'horari de 18.00 a 20.30 hores, mantenint el mateix lloc de celebració, el Casal de Cultura.

   
  Aquest canvi es deu a motius organitzatius, buscant assegurar una major assistència i participació per part de la ciutadania. Les autoritats locals emfatitzen la importància d'aquesta sessió, que brinda una plataforma perquè els residents puguin expressar les seves opinions i contribuir activament al procés de planificació urbanística del municipi.

 • OFICINA TURISME

  2/7/2024

  OFICINA DE TURISME DE COLLBATÓ

  L’oficina de Turisme de Collbató, ubicada al Centre d’interpretació Molí de l’Oli, és el servei d’informació i promoció turística de Collbató. Des de la nostra oficina, situada al C/ Pau Bertran, 1, us proporcionarem informació sobre el municipi i els seus atractius. Visiteu-nos per conèixer millor itineraris, rutes i tota l’oferta d’oci actiu, familiar i cultural que us espera!

   
  A més, a través de l’oficina de turisme podreu fer reserves per realitzar visites guiades per a grups: el propi Molí de l’oli,  la ruta del nucli medieval, la ruta Amadeu Vives i o la ruta del Balcó de Montserrat i el forn de calç.
   
  CONTACTE:
  Horari: dissabte, diumenge i festius de 10h a 14h
  Adreça: C/ Pau Bertran, 1
  Població Collbató
  turismecollbato@pedratour.com
  93.029.83.26
   
   

 • BTT1

  2/7/2024

  Sopar de reconeixement als voluntaris de la Cursa La Portals

  El passat 29 de juny, el Club Esportiu La Taca, entitat organitzadora de la carrera ciclista La Portals, va dur a terme un sopar de reconeixement als seus voluntaris en la Plaça de l'Era.

   
  Durant l'esdeveniment, l'organització va destacar l'esforç i la dedicació de totes les persones que, de manera desinteressada, contribueixen a la realització d'aquesta important iniciativa.

 • DECRET

  2/7/2024

  Tots els grups municipals fan costat a Manifest Institucional amb motiu del 28 de Juny

  Des de l'Àrea de Feminismes i Igualtat de la Diputació de Barcelona es va emetre una declaració institucional en commemoració del Dia de l'Orgull LGTBI.

   
  La declaració reafirma la defensa de l'heterosexualitat com una opció més i no la norma predominant, i advoca per la disminució de patrons sexistes, patriarcals i masclistes. Celebra la implementació de la Llei 11/2014 i la recent Llei 4/2023, que garanteixen els drets de les persones LGTBI i busquen erradicar la discriminació. A més, destaca el compromís dels municipis de Barcelona en la defensa d'aquests drets i en la visibilitat de la diversitat sexual i de gènere. Tots els grups...

 • cartell

  2/7/2024

  Comença l’Estiu Jove 2024

  Comença l’Estiu Jove a Collbató amb un munt d’activitats per a joves de 12 anys en endavant. Durant aquest mes de juliol, des de l’Espai Jove Engresca’t s’organitzaran tot un seguit d’activitats lúdiques i esportives per al gaudi de les persones joves de Collbató.

   
  Des de tornejos de futbol sala, bàsquet i vòlei, passant per activitats amb videoconsoles, fins a manualitats, tallers de dibuix i de cuina, i jocs de taula.