Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

08:52  |  15/06/2024

Notícies

 • Guàrdia Municipal de Collbató

  22/3/2024

  Nova campanya de control de velocitat per radar

  La Guàrdia Municipal de Collbató iniciarà la setmana del 25 al 31 de març controls de velocitat per radar dels vehicles que circulen pel terme municipal. Especialment al Passeig de la Fumada; Passeig de Ronda, Av. Centenari; Av. Principal; Av. Pierola i els laterals de l'autovia.

   
  L'objectiu principal d'aquesta campanya és controlar la velocitat de circulació dels vehicles dins del municipi, per tal de millorar la seguretat viària del nucli urbà, i també en les diverses travesseres urbanes als diversos barris del municipi.

 • GIACSA

  21/3/2024

  Afectacions xarxa d'aigua

  GIACSA informa que s'ha finalitzat l'actuació de l'avaria al carrer Ribes de Freser (Pla del Castell, darrera de l’antic Restaurant Can Chuquet) que provocava afectacions en el subministrament.
   
  Disculpeu les molèsties.

 • Buidatge de piscina

  21/3/2024

  L’Ajuntament de Collbató comença la reforma de la piscina municipal

  L'aigua que es buidi durant les obres es reaprofitarà per omplir basses contra incendis forestals.

  L'Ajuntament de Collbató ha iniciat aquesta setmana les obres per millorar la corona i impermeabilitzar el vas de compensació de la piscina municipal. Aquests treballs comporten, necessàriament, buidar un 10% del volum de la piscina gran, uns 80 metres cúbics.

 • Pista Esportiva Can Dalmases

  20/3/2024

  Les pistes de Can Dalmases i les Illes tanquen dijous i divendres per treballs de manteniment

  Aquest pròxim dijous i divendres, 21 i 22 de març, els veïns dels barris de Can Dalmases i Les Illes han de tenir en compte el següent: les pistes esportives romandran tancades temporalment. L'Ajuntament ha programat tasques de manteniment per millorar aquestes instal·lacions, que consistiran, principalment, en el repintat de les línies de joc. 
  Preguem que disculpin les molèsties que aquest fet pugui ocasionar als veïns i veïnes de la zona.
   
   

 • Deixalleria de Collbató

  20/3/2024

  Entra en vigor l’ampliació de l’horari de la Deixalleria, que obrirà també els divendres al matí

   Amb la modificació de la ordenança reguladora del funcionament de la Deixalleria, l’horari d’atenció a la ciutadania d’aquest servei passa a ser el següent:
   

   
  A més, es modifica el reglament en relació amb les tasques de poda als domicilis particulars. Durant l’època de poda, els veïns podran lliurar fins a cinc saques en una setmana, emplenant una declaració responsable que trobaran a la mateixa Deixalleria. Durant la resta de l’any, es manté que els usuaris podran...

 • Sala Portals

  18/3/2024

  Convocat ple extraordinari de l’Ajuntament de Collbató mes de març 2024

  El proper dijous 21 de març, a les 19.30 h, l’Ajuntament de Collbató celebrarà un Ple de caràcter extraordinari a la OAMR.

  La sessió seguirà el següent ordre del dia: 
    
  APROVACIÓ DE L'ACTA DE LA SESSIÓ ANTERIOR1.1. APROVACIÓ DE L'ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA DE PLE 0001-2024 DE DATA 25/01/2024
  DESPATX OFICIAL2.1. DACIÓ DE COMPTE DE DECRETS D'ALCALDIA
  2.2. DACIÓ DE COMPTE DE LES ACTES DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL
  2.3. PLA PRESSUPOSTARI A MIG TERMINI 2024 - 2027
  2.4. DONAR COMPTE PLA D'ACCIÓ 2023
  2.5. DONAR COMPTE REMISSIÓ PRESSUPOST 2024
  2.6. DONAR COMPTE INFORMACIÓ TRIMESTRAL DEL PRESSUPOST 4ART...

 • Procés votació pressupostos participatius

  18/3/2024

  Ha arribat l’hora de votar les propostes dels pressupostos participatius de Collbató!

  Inici de la fase de votació dels Pressupostos Participatius a partir d’avui fins al 14 d'abril.

   
  De les 15 propostes finalistes la ciutadania podrà votar tantes com vulgui fins a esgotar els 20.000 euros destinats al procés. 
   
  Les instruccions per fer efectiu el vot són senzilles: es podran seleccionar tantes propostes com es desitgi fins a esgotar els 20.000 € destinats al procés participatiu. A la papereta de votació que es trobarà en el punt abans esmentat s’inclouran totes les propostes i s’indicarà la resta d’instruccions per prioritzar les que cada veí o veïna...

 • Ordenança

  18/3/2024

  Oberta la consulta prèvia de l'ordenança del preu públic per espectacles, activitats culturals, esportives, educatives, de promoció del comerç i la indústria

  L’Ajuntament de Collbató obre el procés de consulta pública prèvia en la qual es recollirà l’opinió dels ciutadans i de les organitzacions més representatives que potencialment es puguin veure afectades per la norma de l'ordenança reguladora del preu públic per espectacles, activitats culturals, esportives, educatives, de promoció del comerç i la indústria i altres de naturalesa anàloga.
   
  Podeu consultar l'ordenança AQUÍ.

 • Mercat segona mà

  14/3/2024

  Arriba la segona edició del mercat de segona mà del barri de Can Dalmases

  Fes lloc a casa teva. Dona-li una segona vida als teus objectes vells.

   
  L’associació de veïns de Can Dalmases ha organitzat la segona edició del mercat de segona mà per poder donar una segona vida a tots aquells objectes vells que ja no fas servir i que t’ocupen lloc a casa o al garatge. El mercat serà aquest dissabte dia 16 de març, a les Pistes Esportives de Can Dalmases a partir de les 11 hores. A més, hi haurà servei de bar durant el mercat.

 • Obra Presas

  13/3/2024

  El Casinet acull l'obra 'Presas'

  Una obra sobre les dones i la privació de llibertat.

  L'escenari del Casinet de Collbató va viure moments de tristor, indignació i revolta amb l'obra 'Presas', de la companyia Abraxas Teatre. El 10 de març van interpretar aquesta peça de la directora novell Cris Concha, sobre l'experiència de les dones privades de llibertat durant la Guerra Civil. Les seves vivències, la resiliència que van mostrar i la capacitat d'organització i suport mutu.