Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

07:11  |  01/07/2022

Notícies

 • Agenda juliol

  30/6/2022

  Arriba la programació de Collbató Cultura de juliol

  Us oferim diferents propostes per gaudir d’un juliol amb activitats fresques, a l’aire lliure i per a tots els públics.

   
  Amb l’arribada del juliol ja estem de ple a l’estiu i tot el que implica, més activitats a l’aire lliure, música, etc.
   
  Arrenquem amb cinema amb la projecció de la pel·lícula “Descubriendo nunca jamás” de Marc Forster, una de les activitats de pas de l’alumnat de 6è de primària del municipi, serà el dimarts 5 de juliol a la Biblioteca Sibil·la Durfort amb projeccions les 11 i a les 18 h.

 • Diploma biosphere

  29/6/2022

  Les Coves del Salnitre reben el distintiu Biosphere

  Collbató ha rebut aquest dimarts, 28 de juny, el distintiu Biosphere com a reconeixement a la feina feta en matèria de sostenibilitat a les Coves del Salnitre

  La certificació ha estat recollida per la regidora de Promoció Econòmica i Turisme, sra. Lourdes Vilalta, en un acte organitzat per la Cambra de Comerç de Barcelona que s’ha celebrat durant el matí a la Llotja de Mar de Barcelona.

 • Projecte educació

  29/6/2022

  Alumnes de l'Institut de Collbató participen en el projecte "Reacciona"

  L'objectiu és apropar als més joves al món de la solidaritat i la cooperació, incentivant a la reflexió crítica

  A través de curtmetratges que els mateixos joves han hagut de redactar, dirigir, rodar i interpretar; els alumnes de 4t de l'Institut de Collbató han format part del projecte solidari "Reacciona". Es tracta d'una iniciativa pedagògica amb suport  de l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona adreçada als alumnes de secundària que pretén endinsar-los en la reflexió crítica sobre els drets humans. En un món amb opinions tan polaritzades, és de vital importància que els més joves desenvolupin...

 • 28 Juliol

  27/6/2022

  Collbató commemorarà el Dia per l’alliberament Lesbià, Gai, Transexual, Bisexual i Intersexual

  Com cada 28 de juny, l'Ajuntament de Collbató, sota la regidoria d'Igualtat i LGTBI, torna a reivindicar la lluita pels drets del col·lectiu LGTBI. La data commemora la revolta de Stonewall del 28 de juny de 1969 com a resposta a la violència policial i pretén donar visibilitat al col·lectiu i alhora fer front i prevenir qualsevol discriminació per raó d’orientació o d'identitat sexual. 
   
  Amb motiu d'aquesta data, el dijous 30 de juny es portarà a terme una nova trobada del...

 • Bibliopiscina

  23/6/2022

  Torna el servei de Bibliopiscina a Collbató!

  El pròxim dimecres 29 de juny torna una de les activitats més esperades de l’estiu, la combinació de lectura i piscina, amb la Bibliopiscina.

 • coves

  22/6/2022

  Més d’un centenar d’activitats per a gaudir de l’estiu al Baix Llobregat

  La campanya “Som el teu estiu” torna aquest 2022 oferint més d’un centenar de propostes turístiques per a gaudir arreu del Baix Llobregat.

  Una completa i variada oferta d’activitats per a grans i petits, per a famílies, parelles i amics. Hi haurà oferta per a tothom: pels amants de l’aventura i l'adrenalina, pels apassionats de la natura o de la cultura, per als més gourmets i sibarites, per als curiosos, per a qui necessita relax i tranquil·litat o per a qui vol viure emocions úniques. I per a fer la tria, el web www.somelteuestiu.cat, impulsat pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat, ho posa ben fàcil, proporcionant...

 • Foguera de Sant Joan

  21/6/2022

  Recollida de fustes i mobles per cremar a la foguera de Sant Joan

  Et recordem que, si vols portar fustes i mobles per cremar a la foguera, tens temps fins dimecres, 22 de juny, a les 15 hores, a l’espai ja habilitat a l’esplanada dels Bombers.

   
  Han de ser materials que deixin brasa, sobretot de fusta. No portis papers ni teixits, perquè el vent els pot enlairar. No utilitzis mai bidons, llaunes o esprais, ja que poden explotar; ni pneumàtics ni plàstics, pels seus efectes contaminants; ni restes vegetals ni restes de poda.
   
  Gaudeix de la festa del foc de manera responsable!
   

 • sant joan banner 2022

  21/6/2022

  BAN d'alcaldia respecte la revetlla de Sant Joan 2022

  L’alcalde de Collbató publica un Ban amb les alertes i les restriccions de cara a la revetlla de Sant Joan pel risc d’incendis.

  L'alcalde de Collbató, Miquel Solà, ha signat el següent BAN relacionat amb la celebració de la revetlla de Sant Joan a la vila:
   
  Atesa la proximitat de les revetlles de Sant Joan i Sant Pere i que cal garantir la seguretat de les persones, les propietats i l’entorn natural.

 • avís

  17/6/2022

  Avís piscina municipal Collbató

  L’Ajuntament de Collbató us informa que ja disposa de TPV per fer els cobraments de les entrades i abonaments de la piscina amb targeta de crèdit.
   
  A més, informem que la piscina petita ja està oberta amb normalitat.
   
  Des d'ahir, hi ha una incidència en el subministrament d'aigua a la instal·lació de la piscina que avui es manté. La instal·lació disposa d'aigua però no calenta, els usuaris podran fer servir les dutxes però amb aigua no escalfada.
   

 • dia internacional

  16/6/2022

  Collbató se suma al Dia Internacional de la Síndrome per Deficiència CDKL5

  El pròxim 17 de juny el municipi se solidaritza amb els afectats per aquest trastorn genètic

  Des de l'Ajuntament de Collbató donem suport al Dia Internacional de la Síndrome per Deficiència CDKL5 que tindrà lloc el pròxim 17 de juny. Des de l'equip de govern municipal, volem aprofitar l'ocasió per donar conèixer la síndrome per deficiència CDKL5 i sensibilitzar a la població al respecte.