Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

22:32  |  22/06/2021

Notícies

 • Actes 28J

  22/6/2021

  Collbató commemorarà amb diferents activitats el 28J, Dia per l’alliberament LGTBIQ+

  L’àrea d’Igualtat i LGTBI de l’Ajuntament de Collbató commemorarà el Dia per l'Alliberament de lesbianes, gais, trans, bisexuals i intersexuals, que se celebra el 28 de juny. Per aquest motiu, s’ha organitzat una programació d’activitats al voltant d’aquesta efemèride.

   
  Tot començarà el dissabte 26 de juny amb un taller de graffiti LGTBI a les 10.30 h al carrer Muntanya número 37, a càrrec de DobleArt.

 • Foguera de Sant Joan

  21/6/2021

  Recollida de fustes i mobles per cremar a la gran foguera de Sant Joan

  Et recordem que, si vols portar fustes i mobles per cremar a la gran foguera, tens temps fins dimecres, 23 de juny, a les 15 hores, a l’espai ja habilitat a l’esplanada dels Bombers.

   
  Han de ser materials que deixin brasa, sobretot de fusta. No portis papers ni teixits, perquè el vent els pot enlairar. No utilitzis mai bidons, llaunes o esprais, ja que poden explotar; ni pneumàtics ni plàstics, pels seus efectes contaminants; ni restes vegetals ni restes de poda.
   
  Gaudeix de la festa del foc de manera responsable!
   

 • Piscina petita

  18/6/2021

  La piscina petita ja està oberta al públic

  Un cop finalitzades les obres, que han patit retards sobre la previsió inicial de finalització, el vas petit de la piscina municipal ja està obert al públic.
   
  En aquesta segona fase de l’obra s’ha substituït l’enrajolat de la platja de la piscina, s’ha eliminat el mur i les jardineres que separaven la piscina gran de la petita, i s’han rebaixat els murs perimetrals, facilitant la visió del/la socorrista des de qualsevol punt de la instal·lació.

 • Alumnat Collbató

  18/6/2021

  L’Ajuntament agraeix a tota la comunicativa de Collbató l’esforç realitzat durant aquest curs escolar

  L’Ajuntament de Collbató vol agrair a tota la comunitat educativa de la vila pel gran esforç que han realitzat durant tot aquest curs escolar, marcat per la pandèmia de la Covid-19.

   
  Aquests dies, que finalitza el curs als diferents centres escolars del municipi, l’Ajuntament vol enaltir l’esforç que han hagut de fer totes les escoles, institut i llar d’infants de Collbató per poder tirar endavant un curs escolar tan difícil. Malgrat les adaptacions que han fet a les seves instal·lacions, les mesures de seguretat establertes o la diferenciació per grups bombolla el curs s’ha pogut tirar endavant sense gaires complicacions.

 • subvencions cultura i esportds

  15/6/2021

  S’obre el termini per sol·licitar subvencions destinades a entitats culturals i esportives

  L’Ajuntament de Collbató ha obert el termini de sol·licitud per demanar subvencions per entitats culturals i esportives de la vila.
   
  Subvencions culturals
   
  Des del 8 de juny ja està obert el termini per demanar les subvencions per a entitats culturals i s’allargarà fins al 6 de juliol.

 • Llar d'Infants L'Abellerol

  15/6/2021

  Llistes definitives per la Llar d’infants l’Abellerol

  La Llar d’Infants Municipal l’Abellerol ha fet pública la llista de puntuacions definitiva i admesos de la preinscripció per al curs 2021-2022 en les franges d’edat de 2-3 anys, 1-2 anys i 0-1 anys.

   
  Normalment aquestes llistes es publiquen a la cartellera exterior de la Llar però, donades les circumstàncies derivades de la crisi sanitària, també les compartim des dels canals de comunicació de l'Ajuntament.
   
  Les podeu consultar en el PDF adjunt.

 • Piscina

  14/6/2021

  La Piscina Municipal de Collbató posposa la seva obertura per problemes tècnics fins demà

  La Piscina Municipal de Collbató no obrirà les portes al públic avui, dilluns 14 de juny, tal com estava previst per culpa d’un problema tècnic. Al llarg de la jornada d’avui es faran les tasques per solucionar aquests problemes i poder normalitzar el servei demà dimarts.
   
  Tot i així, comuniquem que la recepció de la instal·lació romandrà oberta als usuaris per poder informar o tramitar els abonaments.

 • Cartell Sant Joan 2021

  11/6/2021

  La Flama del Canigó i la Revetlla de Sant Joan tornen a Collbató

  S’ha preparat una festa seguint totes les mesures de seguretat per la prevenció de la Covid-19.

   
  Collbató tornarà a gaudir un any més de la nit més curta de l’any amb la Revetlla de Sant Joan i ja es prepara per rebre la Flama del Canigó. Serà el pròxim dimecres 23 de juny a l’Esplanada dels Bombers.

 • Boca d'incendis

  11/6/2021

  Collbató es prepara per evitar els incendis aquest estiu

  S’està treballant ja en diferents línies d’actuació per minimitzar el risc.

  El municipi de Collbató ja prepara la temporada d’estiu i amb la prevenció d’incendis en el punt de mira donat que està qualificat d’alt risc d’incendi forestal. Anualment es treballa en diferents línies d’actuació per minimitzar aquest risc. Diferents administracions implicades com el Parc Natural de la Muntanya de Montserrat realitzen actuacions al medi natural.

 • Collbató Mercat

  10/6/2021

  Donem suport al mercat de Collbató!

  Des del l’Ajuntament volem donar suport i recolzament a tots i totes els/les paradistes del nostre mercat. És per aquest motiu que des del passat diumenge 6 de juny l’Ajuntament reparteix bosses reutilitzables per a totes aquelles persones que comprin al mercat de Collbató.