Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

20:53  |  29/10/2020

Notícies

 • Confinament nocturn

  25/10/2020

  De les 22 a les 6 hores, confinament nocturn per lluitar contra la COVID-19

  La Generalitat de Catalunya ha adoptat mesures especials de contenció de l’activitat laboral i social i en matèria de salut pública per aturar la transmissió del virus de la COVID-19 i protegir la salut de la població, d’aplicació a tot Catalunya.

  A partir d’aquesta nit, un cop publicada la resolució al DOGC, es prohibeixen tots els desplaçaments i la circulació per les vies públiques entre les 22 hores i les 6 hores.

 • El cementiri, obert del 26 d’octubre al 3 de novembre, de 9 a 18 hores, per Tots Sants

  25/10/2020

  El cementiri, obert del 26 d’octubre al 3 de novembre, de 9 a 18 hores, per Tots Sants

  El cementiri municipal romandrà obert de 9 del matí a 6 de la tarda els dies 26, 27, 28, 29, 30 i 31 d’octubre i 1, 2 i 3 de novembre, amb motiu de la Festivitat de Tots Sants.

  Amb aquests horaris, es vol facilitar a tots els veïns i veïnes el record dels éssers estimats.

 • Restricció d'aforament al mercat i a l'entorn de l'Àrea de la Salut

  23/10/2020

  Restricció d'aforament al mercat i a l'entorn de l'Àrea de la Salut

  L'Ajuntament limita l’accés al mercat dels diumenges i a l'entorn de l'Àrea de la Salut per complir amb les mesures de control de la COVID-19 que ha fixat el Procicat. Al mercat hi haurà controls a les entrades i sortides, per assegurar el límit del 30% de l'aforament. A l'Àrea de la Salut, no es permetrà l'estacionament fora de les zones autoritzades.

  Al mercat dels diumenges, per assegurar el límit d'aforament situat al 30%, hi haurà control d'accés a les entrades i sortides i es limitaran les entrades per no excedir aquest límit.

 • L'escriptora Núria Cadenes

  20/10/2020

  Ajornament de la trobada amb l’escriptora Núria Cadenes

  La trobada de presentació de la novel·la “Guillem”, de l’escriptora Núria Cadenes, prevista per al dia 28 d’octubre, queda ajornada arran de les mesures fixades per la Generalitat de Catalunya a conseqüència de l’evolució de la COVID-19.

  L’ajornament d’aquesta presentació respon a la voluntat de la Regidoria de Cultura de limitar les activitats socials a Collbató durant les setmanes vinents i fins al 31 d’octubre, seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.
   
  De seguida que sigui possible, s’anunciarà la nova data de la trobada amb l’escriptora.
   

 • Bars i restaurants de Collbató que ofereixen menjar per emportar

  20/10/2020

  Bars i restaurants de Collbató que ofereixen menjar per emportar

  Les mesures per fer front a la COVID-19 que van entrar en vigor el 16 d’octubre fixaven que els bars i restaurants només podien oferir servei de menjar per emportar, amb lliurament a domicili o cita prèvia.

  A continuació, publiquem la informació dels establiments que estan oferint aquest servei a la nostra població.

 • Ajuts al comerç local per la situació de COVID-19

  19/10/2020

  Ajuts al comerç local per la situació de COVID-19

  L'Ajuntament de Collbató convoca, mitjançant el procediment de concurrència competitiva per a l'exercici 2020, l'atorgament de subvencions destinades al manteniment i represa de les activitats comercials del municipi de Collbató a conseqüència de la situació generada per la COVID-19.

  L'objectiu d'aquestes subvencions és contribuir a sufragar les despeses habituals relacionades amb l'activitat econòmica que s'han continuat pagant, malgrat el tancament de l'establiment o la reducció de l'activitat, relatives a llum i aigua.

  Les empreses interessades a sol·licitar aquests ajuts poden presentar ja les seves instàncies a través del portal web de l'ajuntament.

 • Ajuts econòmics a l’IBI per a famílies monoparentals

  19/10/2020

  Ajuts econòmics a l’IBI per a famílies monoparentals

  L’Ajuntament de Collbató convoca, mitjançant el procediment de concurrència competitiva per a l’exercici 2020, l’atorgament de subvencions destinades a finançar la quota de l’impost sobre béns immobles (IBI) a famílies monoparentals.

  L'objectiu d’aquestes subvencions és eliminar la possible discriminació dels titulars de família monoparental respecte els destinataris de la bonificació establerta a l’ordenança fiscal reguladora de l’impost sobre béns immobles per als subjectes passius propietaris del seu domicili habitual que tinguin la condició de titulars de família nombrosa.

 • Casal de Cultura de Collbató

  16/10/2020

  Punt de vacunació antigripal al Casal de Cultura per a la població de Collbató

  Dilluns, 19 d’octubre, comença la campanya de vacunació antigripal adreçada a la població de risc. Per a la població de Collbató, cada dijous, de 15 a 19 hores, s’habilitarà un punt de vacunació al Casal de Cultura, amb l’objectiu d’apropar el servei i facilitar l’accés a la població de risc amb més problemes de mobilitat i vulnerabilitat.

  La resta de dies s’oferirà el servei de vacunació al CAP Esparreguera (carrer Via del Mil·lenari, 16).

 • La Generalitat publica les noves mesures per fer front a la COVID-19

  16/10/2020

  La Generalitat publica les noves mesures per fer front a la COVID-19

  Les noves mesures per fer front a la COVID-19 que es van anunciar ahir, han entrat en vigor aquesta matinada, quan la Generalitat ha publicat la resolució del Departament de Salut al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. El text, d’aplicació a tot Catalunya, fixa limitacions a bars i restaurants, comerços, instal·lacions esportives, parcs i jardins i el foment del teletreball.

  Les restriccions en l’àmbit universitari i als actes religiosos queden pendents de la validació per part del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

 • Noves mesures per fer front a la COVID-19, a partir d’aquesta nit

  15/10/2020

  Noves mesures per fer front a la COVID-19, a partir d’aquesta nit

  La Generalitat de Catalunya té previst publicar aquesta nit el decret per fer front a la crisi de la COVID-19 i que, entre altres mesures, contempla restriccions a bars i restaurants, que únicament podran servir menjar per emportar.

  El decret, que entrarà en vigor immediatament, deixarà en suspens tres aspectes que afecten drets fonamentals i sobre els quals s’ha de pronunciar el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya: La prohibició de reunions de més de 6 persones, la suspensió de l’activitat presencial a les universitats i la limitació de l’aforament a les activitats de culte.