Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

02:35  |  30/11/2023

Notícies

 • Batuda de senglars

  28/11/2023

  Batuda de senglars aquest dimecres 29 de novembre a Collbató

  Demà dimecres, 29 de novembre, a partir de les 7 del matí i fins les 17 hores de la tarda, es portarà a terme una batuda de senglars entre la zona de Can Maçana, al Bruc, i a la part del Parc Natural de Collbató.

 • Sala Portals

  28/11/2023

  Convocat ple ordinari de novembre de l’Ajuntament de Collbató

  El proper dijous 30 de novemvre, a les 19.30 h, l’Ajuntament de Collbató celebrarà un Ple de caràcter ordinari a la Sala Portals.


  La sessió seguirà el següent ordre del dia: 
    
  ORDRE DEL DIA
  Aprovació de les actes de les sessions anteriors:Aprovació de l'acta de la sessió ordinària del ple 0009-2023 de data 26/10/2023.Despatx oficial
  Dació de compte dels decrets d'alcaldiaDació de compte de les actes de la Junta de Govern LocalDació de compte informació trimestral del pressupost 3r trimestre de 2023.Dació compte control financer 2022.Dació de compte pla anual control financer 2023.Part resolutiva
  Modificació...

 • Imatge nadal 2023

  27/11/2023

  L’encesa de llums dona la benvinguda al Nadal

  Serà dissabte, 2 de desembre, a partir de les 18.30 h, a la plaça de l’Era.

   
   
  S’acosta una de les èpoques més màgiques de l’any. I a Collbató donem la benvinguda el proper dissabte, 2 de desembre, a partir de les 18.30 h amb l’Encesa dels llums de Nadal. Enguany, l’acte que és una novetat al nostre municipi, tindrà una convidada molt especial, la coral de l’Escola Municipal de Música de Collbató.

 • Avaria carrer Lleida

  26/11/2023

  Avaria a la canonada d'aigua del carrer Lleida

  El carrer Lleida, a l’alçada del número 20, ha patit una avaria que provocarà un tall de subministrament d'aigua en els pròxims minuts.

   
  Els tècnics d’Aigües de GIACSA ja treballen per solucionar l'avaria que provocarà un tall de subministrament de 17.30 a 20 hores. La previsió és que la situació estigui normalitzada en el mínim temps possible.
  Preguem disculpeu les molèsties.

 • Acte 25N

  26/11/2023

  Collbató viu un 25N de denúncia de totes les violències masclistes

  L'Ajuntament de Collbató ha treballat un programa conjunt pel 25N, amb un seguit d'activitats que tenen l'objectiu de visibilitzar i lluitar contra les violències que pateixen diàriament les dones.


  L'acte central va ser ahir, 25N, amb el monòleg "El placer de mi vida!", on l'actriu protagonista va repassar les experiències sexuals i afectives a través d'una dona de 40 anys i va fer riure a una platea del Casinet plena d'espectadors i espectadores. 

  Per altra banda, amb motiu del 25N, avui diumenge el mercat municipal de Collbató ha comptat amb un Punt Lila d'atenció i assessorament sobre sexualitats. També, aquest matí, des de Collbató, ha sortit un grup de persones per participar...

 • Partit futbol 25n

  25/11/2023

  L’esport local en contra la violència envers les dones

  Enguany, en el programa d'activitats del 25N l'esport ha jugat un paper important buscant que la pràctica esportiva sigui segura, sense discriminació, violències ni assetjaments.

   
  Ahir, divendres 24 de novembre, la Pista esportiva Martí Gil va acollir un partit de futbol entre l'equip de veteranes de Collbató contra l'equip d'Olesa de Montserrat. Partit on l'equip local es va imposar al visitant per un 2-1. El gimnàs de l’Escola Mansuet va acollir una tarda de tenis taula amb diversos partits d'entrenament, partits de dobles i una roda de joc que va comptar amb la presència de 8 taules i més de 25 persones.

 • Imatge nadal 2023

  24/11/2023

  Un Nadal ple de novetats

  Enguany arriben, com cada any, les festes de Nadal al municipi plenes d'activitats per a fer en família. Enguany amb novetats importants:

  La primera d'elles serà l'encesa de llums del dissabte, dia 2 de desembre, a la plaça de l'Era a les 18.30 h. Aquest serà l'acte d'inici de campanya que, a més, comptarà amb l'actuació de la Coral de l'Escola Municipal de Música de Collbató i una xocolata calenta que s’oferirà als assistents.

 • Partit femení pel 25N

  23/11/2023

  Partit de futbol a Collbató per reclamar "tolerància 0 davant el maltractament contra les dones"

  Enguany, en el programa d'activitats del 25N hi té cabuda l'esport, perquè des de l'àrea d'Igualtat es vol ajudar que la pràctica esportiva sigui segura, sense discriminació, violències ni assetjaments.

   
  Demà, divendres 24 de novembre, a les 20 hores, la Pista esportiva Martí Gil acollirà un partit de futbol entre l'equip de veteranes de Collbató contra l'equip d'Olesa de Montserrat.

 • Avís collbató

  23/11/2023

  Reparada l'avaria del carrer Querol

  Hi ha un avaria al carrer Querol que afceta el subministrament del mateix carrer Querol, Manlleu i Bellpuig.

   
  Els tècnics d’Aigües de GIACSA ja han restablert el subministrament a la zona afectada.
  Preguem disculpeu les molèsties.
   
   

 • Cartell de l'acte

  22/11/2023

  Collbató s’adhereix a la marxa contra la violència masclista comarcal

  Amb motiu del 25 N, Collbató se suma a la desena marxa "El Baix Llobregat contra la violència masclista" juntament amb 14 municipis més de la comarca.

  El pròxim 26 de novembre Collbató participarà en la desena marxa contra la violència masclista i, més en concret se sumarà a l'acte central al Parc de Torreblanca. Aquesta activitat compta amb 15 municipis participants que són Castellví de Rosanes, Cervelló, Collbató, Cornellà de Llobregat, El Papiol, Esplugues de Llobregat, Gavà, Martorell, Molins de Rei, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts i Vallirana.
   
  Cadascun...