Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

10:54  |  25/07/2024

Notícies

 • SALA PORTALS

  22/7/2024

  Convocatòria de Ple municipal ordinari el dijous 25 de juliol

   En data 22/07/2024 es comunica la convocatòria de la sessió de PLE Ordinària, que tindrà lloc el proper 25/07/2024 a les 18:00 hores a la Sala Portals.

   
   
   ORDRE DEL DIA
   
   1. APROVACIÓ DE L'ACTA DE LA SESSIÓ ANTERIOR
   
  1.1. APROVACIÓ DE L'ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA DE PLE 0002-2024 DE DATA 21/03/2024
   
  1.2. APROVACIÓ DE L'ACTA DE LA SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA DE PLE 0003-2024 DE DATA 16/04/2024
   
  1.3. APROVACIÓ DE L'ACTA DE LA SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA DE PLE 0004-2024 DE DATA 14/05/2024
   
  1.4. APROVACIÓ DE L'ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA DE PLE 0005-2024 DE DATA 30/05/2024
   
  1.5. APROVACIÓ DE L'ACTA DE LA SESSIÓ...

 • Setmana 28

  19/7/2024

  Desdoblament de la Xarxa d'Aigua Potable a Collbató amb Fons Next Generation. Actualització de dades

  L’Ajuntament de Collbató està executant les obres de desdoblament de la xarxa d'aigua potable al municipi. Aquestes obres, que compten amb finançament procedent dels Fons Next Generation, tenen com a objectiu millorar la infraestructura i garantir un subministrament d’aigua més eficient i segur.

   
   
  ATENCIÓ! Actualització: 19 de juliol de 2024. Afectacions de mobilitat:

  La direcció d'obra informa:

  La setmana del 22/07/24 es treballarà al Pg. Fumada a l'alçada del lateral de l'Autovia A2.

  Hi ha afectacions de trànsit, es talla la via de dilluns 22 de juliol al dimarts dia 30 de juliol.
   
  L'accés al municipi sentit Lleida serà per la sortida del Bon Preu i la sortida sentit Barcelona serà per Pg. Llongànies direcció B-112.

 • Festival Gong

  14/7/2024

  Collbató torna a vibrar amb el Festival Gong

  Els Jardins de Can Rogent van acollir ahir, de forma excepcional, el @festivalgong, que tradicionalment es duu a terme a les Coves de Montserrat. L'edició d'enguany ha comptat amb les actuacions de @marcvilajuana i @tonicostapianist.

   
  El festival, que s'ha consolidat com una cita imprescindible en el calendari cultural de Collbató, va incloure dos concerts destacats: Marc Vilajuana, juntament amb Joel Carro, van unir en aquest concert les composicions de l'àlbum Equinocci. Toni Costa va presentar La maternitat d'Elna, amb els temes que van acompanyar el període del final de la Guerra Civil Espanyola i la Segona Guerra Mundial.

 • Policia Collbató

  10/7/2024

  La Guàrdia Municipal engega una campanya de control de velocitat als carrers del municipi

  La Guàrdia Municipal, en coordinació amb el Servei Català del Trànsit, inicia una campanya de control de velocitat durant el mes de juliol.

   
  Els controls de velocitat amb radar es duran a terme als carrers del municipi. La campanya es centrarà, especialment, a les següents vies: Passeig Fumada, Passeig de Ronda, Avinguda Centenari, Avinguda Principal, Avinguda Pierola, travessia B-112 i els laterals de l'autovia.

 • Mullat 2024

  10/7/2024

  La Piscina Municipal acull el Mulla’t per l’esclerosi múltiple

  Com cada any, Collbató i la Fundació Esclerosi Múltiple s'uneixen i donen suport a la campanya i iniciativa solidària: "Mulla't per l'Esclerosi Múltiple". A les 12 h es produirà el salt a la piscina. 

   
  El proper diumenge, 14 de juliol, la Piscina Municipal de Collbató acollirà la jornada “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”, impulsada per la Fundació Esclerosi Múltiple a molts municipis de Catalunya.

  Durant tot el dia hi haurà una guardiola per a qui vulgui realitzar donacions a la Fundació. Es podrà adquirir marxandatge de la campanya (samarretes, tovalloles...) a la mateixa piscina d'11 a 14 hores.

 • Horari Estiu 2024

  9/7/2024

  Avís Important: Horari d'Atenció d'Estiu a l'Ajuntament de Collbató

  Per motiu de l'arribada de l'estiu, l'ajuntament informa sobre el nou horari d'atenció al públic en les oficines de l'Ajuntament.


  Aquest canvi temporal està dissenyat per a adaptar-se millor a les necessitats tant dels nostres habitants com del nostre personal durant els mesos més calorosos de l'any.

  Horari d'Estiu:

  Dilluns a Divendres: de 9:00 a 14:00 hores
  Dissabtes i Diumenges: Tancat

  Fora d'aquest horari, els convidem a utilitzar la nostra pàgina web. 

 • UMIC

  9/7/2024

  La Unitat Mòbil de Collbató visitarà collbató

  L'Oficina Provincial d'Informació al Consumidor (OPIC) continua enfortint la seva presència en els municipis on no existeix un Servei públic de consum, amb el propòsit fonamental de protegir els drets dels consumidors.


  A Collbató, el servei del OPIC es troba representat per la Bústia del Consumidor, situat a l'Ajuntament, i les Unitats Mòbils d'Informació al Consumidor (UMIC), les quals visiten regularment la localitat per a oferir assessorament directe als ciutadans. La pròxima visita serà al Casal de Cultura de Collbató, el dia 10 de juliol, en l'horari de 10.30 a 13.00.

 • Joan Arnau

  8/7/2024

  Gran Jornada de l'Esport a Collbató

  Collbató va viure una jornada plena d'esport i comunitat.


  Dissabte passat, 6 de juliol, Collbató va viure una jornada plena d'esport i comunitat. Les activitats van començar d'hora amb una caminada popular organitzada per l'entitat 4000 Peus. La sortida va tenir lloc en la Plaça de l'Era i els participants van recórrer durant dues hores el pintoresc entorn de Collbató, gaudint de l'aire lliure i de la companyia d'amics i veïns.

 • Ball de la Gent Gran dissabte 6 al Casal

  8/7/2024

  Primer ball organitzat per la nova Junta del Casal de la Gent Gran de Collbató

  Dissabte passat, la nova junta de l'entitat va organitzar el seu primer ball per la gent gran de Collbató, introduint una emocionant novetat: a partir d'ara, les trobades de ball es realitzaran cada quinze dies en lloc de mensualment.  L'esdeveniment va estar amenitzat pel músic Iván Quesada, qui va dirigir tant el ball grupal com la de parelles. Els assistents van estar molt contents i van expressar el seu entusiasme per continuar participant en futures trobades.

 • 10è aniversari

  6/7/2024

  10è aniversari del Casal de Cultura i la Biblioteca Sibil·la Durfort

  Ahir vam celebrar el 10è aniversari del Casal de Cultura i la Biblioteca Sibil·la Durfort amb una jornada plena d'activitats variades per a tots els públics. La jornada ha transcorregut amb gran afluència de públic que ha gaudit de cada moment.

   
   
  La tarda ha començat a les 17h amb una Marató de Contes, seguida de múltiples tallers a les 18h: un Taller d'Endevinalles, un animat Ball Gent Gran, i un creatiu Taller de Manualitats. La nit ha començat a les 20h amb l'acte institucional de commemoració, on s'ha recordat la història i l'impacte del Casal i la Biblioteca en la nostra comunitat durant la darrera dècada. Va tancar la jornada amb un concert de gran qualitat que va omplir la terrassa del Casal de Cultura.