Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

11:01  |  25/07/2024

Notícies

 • piscina collbató

  25/6/2024

  Publicació de llistats definitives de les activitats esportives d’estiu i disponibilitat de places

  Ja podeu consultar els llistats definitives per a les activitats esportives d’estiu d’aquagym i cursets de natació per aquesta temporada 2024.

   
   
  A continuació podeu consultar els llistats definitius de les activitats d’aquagym i cursets de natació.
  LLISTAT AQUAGYMLLISTAT CURSETS 
  Encara queden places disponibles per cursets de natació. Per aquagym únicament queden places per l’agost. S’acceptaran inscripcions fins esgotar-les.

 • poster alerta

  25/6/2024

  Regulació de l'Ús de l'Aigua: Normes i Límits per a la Conservació

  En resposta a la creixent necessitat de preservar els recursos hídrics, s'ha establert un conjunt de normatives rigoroses per a l'ús de l'aigua. A continuació, es detallen les principals disposicions que seran implementades immediatament:

   
   
  Volum Màxim d'Aigua per Habitant i Dia: El consum total d'aigua per al proveïment general, incloses les activitats econòmiques i comercials, no haurà de superar els 250 litres per habitant i dia.

 • Orgull LGTBIQ+

  25/6/2024

  28 de juny: Dia de l'Orgull LGTBIQ+

  Amb motiu del Dia de l'Orgull LGTBIQ+, l'equip de coeducació de l'Institut de Collbató va dur a terme una acció de sensibilització per donar a conèixer les sigles LGTBIQ+ a tota la comunitat educativa.

   
  Aquesta iniciativa reflecteix la responsabilitat de l'Institut amb la inclusió i el respecte.
   
  L'Institut de Collbató reivindica un espai on es respecti la dignitat de totes les persones, promovent la llibertat i la visibilitat de les diverses expressions de gènere i orientació sexual. 
   
  L'Ajuntament de Collbató recolza aquesta acció i reafirma el seu compromís amb la igualtat i la diversitat.

 • Dia Mundial de l'Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA)

  22/6/2024

  Commemoració del Dia Mundial contra la ELA

  Ahir, divendres 21 de juny, Collbató es va unir a la commemoració del Dia Mundial contra l'Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA).


   
  L'Església de Sant Corneli es va il·luminar de verd com a mostra de suport a les persones afectades per aquesta malaltia i per sensibilitzar la societat sobre els desafiaments que enfronten diàriament els pacients i les seves famílies.
   
  Aquesta iniciativa, impulsada per la International Alliance of ALS/MND Associations, busca conscienciar i promoure la investigació per trobar una cura efectiva per a la ELA.

 • inspira Montserrat

  21/6/2024

  Inspira Montserrat omple Collbató

  Més de 500 persones van viure un intens esdeveniment del seu calendari cultural amb la celebració del Festival Inspira Montserrat, el passat cap de setmana. Des del divendres fins al diumenge, el municipi va acollir a nombrosos visitants d’arreu.


  El festival es va dur a terme a diferents espais del municipi, com ara els Jardins de Can Rogent, el Casinet, la Piscina Municipal o el Casal de Cultura, on es van programar una sèrie d'activitats que van unir "música i esperit". El divendres, els assistents van gaudir dels ritmes de mantres i tambors, creant un ambient vibrant i energètic. El dissabte, es van dur a terme activitats com ara la meditació en moviment, caminades i connexions profundes amb la naturalesa, promovent el benestar i...

 • tancament ambulatori

  20/6/2024

  L’Ajuntament exigeix a la Generalitat que l’ambulatori no tanqui les tardes d’estiu

  La Generalitat de Catalunya ha comunicat a l’Ajuntament, a través d’un correu electrònic, que l’ambulatori romandrà tancat totes les tardes, des del 25 de juny i fins al 15 de setembre.

   
  Davant d’aquesta decisió unilateral presa per la Generalitat, que suposa un retrocés en la prestació del servei d’assistència sanitària bàsica i una manca de respecte cap als veïns i al Consistori, l’Equip de Govern ha presentat una queixa formal davant del Conseller de Sanitat.

 • bibliopiscina

  19/6/2024

  Torna la Bibliopiscina!

  El proper dimecres 26 de juny tornar una de les activitats més esperades de l’estiu a Collbató, la combinació de lectura i piscina, amb la Bibliopiscina.

   
  La Biblioteca Sibil·la Durfort es trasllada a la Piscina municipal per tal d'oferir als seus usuaris i usuàries la possibilitat d'apropar-se als diferents fons de la Biblioteca a partir de lectures refrescants, oferint una selecció per a totes les edats tant d'actualitat com de literatura d'imaginació, revistes, còmics, contes i novel·les.

  L'horari de préstec serà cada dimecres i divendres al matí d'11 a 13.30 h i els dimecres a la tarda de 17 a 19 h.

 • Fustes Sant Joan

  18/6/2024

  Recollida de fustes i mobles per cremar a la foguera de Sant Joan

  Et recordem que, si vols portar fustes i mobles per cremar a la foguera, tens temps fins dijous, 20 de juny, a l’espai ja habilitat a l’esplanada dels Bombers.

   
  Han de ser materials que deixin brasa, sobretot de fusta. No portis papers ni teixits, perquè el vent els pot enlairar. No utilitzis mai bidons, llaunes o esprais, ja que poden explotar; ni pneumàtics ni plàstics, pels seus efectes contaminants; ni restes vegetals ni restes de poda.
   
  Gaudeix de la festa del foc de manera responsable!

 • BAN D’ALCALDIA

  18/6/2024

  Per unes revetlles de Sant Joan i Sant Pere segures

  A les revetlles de Sant Joan i Sant Pere hem de garantir la seguretat de les persones, les propietats i l'entorn natural.

    L’alcaldessa de Collbató, Gemma Rodríguez, ha publicat un ban on fa una crida a fer compatible la celebració de les propers revetlles amb el respecte a tots els veïns i veïnes del poble. Destaquem la mirada respectuosa amb els persones d’altes sensibilitats com infants, gent gran, col·lectiu autista entre d’altres. Així mateix també s’incorpora al ban la preocupació amb el benestar animal. 
    
  D’altra banda, encara ens trobem en una situació d'excepcionalitat per sequera....

 • Sant Joan 2024

  17/6/2024

  Sant Joan 2024, arriba la Flama del Canigó

  El proper 23 de juny, Collbató es prepara per a celebrar la tradicional festivitat de Sant Joan amb un conjunt d'activitats que prometen omplir la nit de màgia, foc i germanor. L'Ajuntament de Collbató convida a tots els ciutadans i visitants a unir-se a aquesta celebració especial.

   
   
  Programa d'Activitats:
   
  21:00h - Rebuda de la Flama del Canigó i Lectura del Manifest: La festivitat començarà a les 21:00h a l'Ajuntament, on es rebrà la Flama del Canigó. Aquest acte simbòlic, que marca l'inici de la nit més curta de l'any, inclourà la lectura del manifest de Sant Joan.
   
  21:15h - Recorregut de la Flama: Després de la lectura del manifest, la Flama del Canigó serà portada en un recorregut des de l'Ajuntament fins a l'esplanada de Bombers.