Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

21:17  |  13/07/2024

Notícies

 • Concert solidari del 'Duo Van Gogh'

  29/6/2024

  Concert solidari del 'Duo Van Gogh' a les Coves de Montserrat

  Quart concert solidari a favor dels infants afectats per la radiació de Txernòbil

   
  El passat dissabte 22 de juny, l’ONG Collbató per a la Solidaritat va organitzar, a les Coves de Montserrat, el quart concert solidari a favor dels infants afectats per la radiació de Txernòbil.. L’esdeveniment va comptar amb l’actuació del 'Duo Van Gogh', format per la soprano collbatonina Maria Borràs i el pianista Marcelo Musijowski.

 • Agenda de Juliol

  29/6/2024

  Descobreix l’agenda d'activitats del mes de Juliol

  Activitats a l’aire lliure, piscina, música i tallers per a tothom.

   
  La celebració dels 10 anys del Casal de Cultura i la biblioteca Sibil·la Durfort, el Dia de l’Esport i el Festival Gong són algunes de les cites més destacades de l’agenda sociocultural.
   
  Us esperem a les diferents propostes organitzades per les entitats locals i l'Ajuntament.
   
  Aquesta agenda cultural reflecteix l'esperit vibrant i divers de Collbató, celebrem la cultura, la solidaritat i la vida comunitària.

 • Piscina Municipal de Collbató

  28/6/2024

  Obres i millores a la Piscina Municipal

  L'Ajuntament anuncia la recent instal·lació de dues pèrgoles equipades amb malla d’ombreig en la seva àrea de piscina. Aquesta iniciativa respon directament a les sol·licituds dels usuaris, els qui demandaven major disponibilitat d'espais per a resguardar-se del sol


  Amb l'objectiu d'optimitzar l'experiència de les persones usuàries, l’Ajuntament ha incorporat noves estructures que proporcionen ambients còmodes i frescos, per a gaudir al màxim del temps d'oci. Aquesta millora es complementa amb la renovació de la corona de la piscina i del vas de compensació, refermant el compromís de l’Ajuntament per mantenir les seves instal·lacions en bon estat. 

  Els convidem a gaudir de les noves zones d’ombra i de la resta de la instal·lació....

 • Avís

  28/6/2024

  Trencament d’un Col·lector d'Aigües Residuals de l’ACA a la Riera de Can Dalmases

  A causa d’aquesta avaria i la contaminació de la riera de Can Dalmases, s’ha decidit aturar l’extracció d’aigua del pou de Can Feliu.


   
  L’incident en el col·lector, propietat de l’Agència Catalana de l’Aigua, ha contaminat la riera i pot tenir afectacions al pou de Can Feliu amb aquests residus, majoritàriament fecals. Per tal de garantir la qualitat de l’aigua, s’ha aturat l’extracció del pou. L’aigua de boca, mentre s’analitza l’estat del pou, procedirà de la planta d’ATLL.

 • Benjamins

  28/6/2024

  L'equip de futbol CE Collbató, guanyador de la nit

  En la nit del 27 de juny, Olesa va ser l'escenari de l'esperada Nit de Campions 2024, un esdeveniment destacat organitzat per la delegació de la Federació Catalana de Futbol del Baix Llobregat. La celebració es va dur a terme en el teatre de La Passió, on es van lliurar els premis als campions de la temporada 2023-2024.

   
  L'esdeveniment va comptar amb l'assistència de prop de 3.000 persones, l'Alcaldessa de Collbató, Gemma Rodríguez Quiñonero, va acompanyar als campions de la lliga CE de Collbató. Aquests joves esportistes van ser guardonats per guanyar la lliga de la seva categoria, sent un exemple de dedicació i talent en el futbol local.

 • XIX Jornada d’Intercanvi d’experiències pedagògiques.

  27/6/2024

  L'Escola La Salut de Collbató, seleccionada en la XIX Jornada d'Intercanvi d'Experiències Pedagògiques

   
  Aquest esdeveniment, que reuneix desenes de professionals de l'educació, és una plataforma per compartir iniciatives i projectes innovadors en l'àmbit pedagògic.
   
  La directora de l'escola, Marta Baños, juntament amb la mestra Noèlia Sànchez, han compartit davant desenes de professionals de l'educació com els "Petits canvis que impulsen, són temps d'oportunitats i moments de noves possibilitats".

 • Cartell Aniversari 10è

  26/6/2024

  10 anys del Casal de Cultura i la Biblioteca Sibil·la Durfort

  El pròxim 5 de juliol farà exactament 10 anys de la inauguració del principal referent cultural del municipi, el Casal de Cultura, i la Biblioteca Sibil·la Durfort, motor local d’informació i de foment de la lectura.

   
  Durant aquesta dècada (2014-2024), els dos equipaments han esdevingut eixos vertebradors del municipi obrint els seus espais al ric teixit associatiu i social de Collbató, a més d’oferir una programació lúdica, cultural i formativa adreçada a tota la ciutadania amb una àmplia oferta d’activitats: xerrades, exposicions, tallers, clubs de lectura, narració de contes…
   
  Per celebrar-ho, aquest divendres 5 de juliol, s’han organitzat una sèrie d’activitats d’accés lliure...

 • nova oficina

  26/6/2024

  Inauguració de la nova Oficina de Turisme

  La nova oficina de Turisme, obrirà el pròxim 6 de juliol, situada en el Centre d'Interpretació Molí d'Oli de Collbató.

   
  Els horaris d'atenció al ciutadà seran els dissabtes, diumenges i festius des de les 10h fins a les 14h. Per al 28 de juny, us convidem a la inauguració que iniciarà a les 19:30h i comptarà amb una mostra d’activitats relacionades amb la cultura de l’oli.

 • piscina collbató

  25/6/2024

  Publicació de llistats definitives de les activitats esportives d’estiu i disponibilitat de places

  Ja podeu consultar els llistats definitives per a les activitats esportives d’estiu d’aquagym i cursets de natació per aquesta temporada 2024.

   
   
  A continuació podeu consultar els llistats definitius de les activitats d’aquagym i cursets de natació.
  LLISTAT AQUAGYMLLISTAT CURSETS 
  Encara queden places disponibles per cursets de natació. Per aquagym únicament queden places per l’agost. S’acceptaran inscripcions fins esgotar-les.

 • poster alerta

  25/6/2024

  Regulació de l'Ús de l'Aigua: Normes i Límits per a la Conservació

  En resposta a la creixent necessitat de preservar els recursos hídrics, s'ha establert un conjunt de normatives rigoroses per a l'ús de l'aigua. A continuació, es detallen les principals disposicions que seran implementades immediatament:

   
   
  Volum Màxim d'Aigua per Habitant i Dia: El consum total d'aigua per al proveïment general, incloses les activitats econòmiques i comercials, no haurà de superar els 250 litres per habitant i dia.