Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

11:44  |  25/07/2024

Notícies

 • Equip docent de les dues Escoles Salut i Mansuet que han participat a CUEME acompanyats dels regidors Pau Calsina i Tamara Rodríguez i l’alcaldessa Gemma Rodríguez

  14/6/2024

  CuEmE celebra la nova promoció dels seus emprenedors estudiants

  L'Ajuntament de Collbató impulsa el programa "Cultura Emprenedora a l'Escola" (CuEmE) per promoure l'esperit emprenedor entre els estudiants de cicle superior d'educació primària. Aquest programa, desenvolupat en col·laboració amb el departament de promoció econòmica i educació, té com a objectiu principal fomentar valors, hàbits i habilitats emprenedores des de ben petits.

   
  Des del departament de promoció econòmica i educació de l’Ajuntament de Collbató, es treballa perquè el programa "Cultura Emprenedora a l'Escola" (CuEmE) transcendeixi l’àmbit escolar i es vinculi amb el territori: amb el propi ajuntament, les entitats, les empreses i la població en general.

 • POUM

  12/6/2024

  Voleu participar en el disseny del Collbató del futur?

  L’Ajuntament posa en marxa un procés participatiu obert a totes les veïnes i veïns per tal de recollir propostes i suggeriments per incloure al document d’avanç del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM).

   
  Amb aquesta iniciativa es pretén definir el model de futur del poble, basant-se en la sostenibilitat mediambiental, econòmica i social. Per tal d’aportar-hi les vostres idees, s’organitzaran tres sessions informatives, els dies 28 de juny, 2 i 8 de juliol, per a les quals caldrà inscriure’s a través d’aquest enllaç, o bé, presencialment, a l'Oficina d’Atenció a les Persones de l’Ajuntament.

 • Inspira Montserrat

  12/6/2024

  Collbató celebra la novena edició de Inspira Monserrat

  Del 14 al 16 de juny, se celebra la novena edició de "Inspira Montserrat", un esdeveniment a l'aire lliure organitzat per l'Ajuntament de Collbató per a totes les famílies, residents i visitants del poble de Collbató.

   
  Inspira Montserrat, pretén promocionar i compartir un estil de vida conscient i respectuós a través d'experiències amb l'esport i activitats a l'aire lliure: Música, teràpia, cant de mantres, meditació dels sentits, dansa, naturalesa i menjar. Hi haurà molts convidats i activitats per a compartir.
   
  L'aforament serà limitat. Per a participar ha d'inscriure's en el següent enllaç: https://www.inspiramontserrat.cat/
   
  Els esperem!

 • Piscina oberta 2024

  11/6/2024

  El servei de bany a la piscina municipal es reprendrà el proper dijous dia 13 de juny

  Amb motiu de les darreres pluges intenses a Collbató s’efectuarà una neteja extraordinària del vas principal del recinte per tal de garantir la màxima qualitat en el servei de bany.

   
   El Servei Meteorològic de Catalunya ha activat avisos per intensitat de pluja per les properes 48 hores, per tant, el Servei d’Esports aprofitarà aquesta finestra de mal temps per tal d’efectuar l’actuació.
   
  No obstant, els usuaris interessats podran tramitar l’alta del seu abonament de temporada o les inscripcions als cursets d’estiu 2024 al mateix recinte de la piscina (11-19:30h) malgrat la interrupció en el servei de bany.

 • Concert Coves

  11/6/2024

  Dissabte 22 de juny, a les 19.00, les Coves de Montserrat seran l'escenari d'un concert solidari a càrrec de la soprano collbatonina, Maria Borràs.

  El concert és organitzat per l'ONG "Collbató per a la Solidaritat", la qual té com a objectiu recaptar fons per ajudar als nens i nenes afectats per la radiació de Txernòbil. Cada entrada venuda contribuirà directament a aquest projecte

   
  Un concert únic en un indret únic, on s’uneix la música de la soprano Maria Borràs i el piano de Marcelo Musijowski, amb l’entorn màgic de la sala de la catedral a l’interior de les Coves de Montserrat.
   
  Les entrades per al concert estan disponibles per un donatiu de 10 euros i es poden adquirir en Paperam i Pizzeria Sapri Esparreguera. Es recomana adquirir les entrades amb anticipació per a garantir l'assistència. L'aforament és limitat.

 • Aleví femení

  10/6/2024

  Victòria dels Alevins del Centre d’Esports Collbató al Torneig Amistós de Cloenda

  Aquest cap de setmana els alevins, infantils i cadets han participat en el torneig amistós de cloenda organitzat pel CFS Esparreguera.

   
  Els quatre equips participants del Centre d’Esports Collbató van fer un gran paper en el certamen:
   
  - L'equip aleví i l’infantil masculí han guanyat la final.
  - L'equip aleví femení ha obtingut la victòria als penals en un partit molt disputat.
  - L'equip cadet masculí ha aconseguit la quarta posició.

 • alumnes de 3r de Primària

  10/6/2024

  Els alumnes de 3r de Primària de l’Escola La Salut visiten l’Ajuntament

  Els alumnes de 3r de Primària de l’Escola La Salut va visitar, aquest passat 6 de maig, l’Ajuntament per tal de conèixer, de primera mà, les tasques i el funcionament de la institució, alhora que van donar a conèixer les seves propostes de millora pel municipi.

   
  Desprès de conèixer, de primera mà, les tasques desenvolupades pels diferents departaments municipals i d’exposar les seves idees per millorar Collbató, els i les alumnes van protagonitzar un Ple extraordinari a la Sala Portals. En aquest espai, un grup d’estudiants, en representació de la resta dels seus companys i companyes, van exposar diferents idees de millores a la nostra vila. La visita també va servir per donar a conèixer als alumnes l’estructura, la organització i el funcionament...

 • Resultats Collbató

  9/6/2024

  Resultats a Collbató de les Eleccions Europees 2024

  Amb 367 vots, el PSC és el partit més votat a Collbató.

   
  Els resultats de les principals formacions polítiques han estat:
   
  El PSC és la força més votada a Collbató, amb 367 vots.

  La segueixen JUNTS amb 359 vots i ERC amb 325.
   
  El PP és la quarta força amb 180 vots. VOX ha obtingut 83 vots.
   
  Se Acabó la Fiesta 65 vots, Comuns SUMAR 57 vots i PODEMOS 57.
   
  La participació ha estat del 40,82%, un 26,58% menys que a les eleccions del 2019.

 • Danys canonada

  9/6/2024

  Les fortes pluges provoquen un esvoranc a l’avinguda Centenari Amadeu Vives

  A causa de les fortes pluges caigudes en el dia d'avui a Collbató, amb 27l/m², ha col·lapsat una canonada en: Av Centenari, intersecció amb C/ Montjuïc.

  No hi ha risc per a la circulació de persones ni vehicles.

  No obstant això, el desperfecte en la calçada se senyalitzarà i es repararà el més aviat possible.

 • Participació a les 18h

  9/6/2024

  Participació amb dades de les 18h a les Eleccions Europees 2024

  Els col·legis electorals estaran oberts a tot Catalunya fins a les vuit del vespre.

   
  La participació amb dades de les 18 h, és de ➡️ 29,38%.

  1.111 persones ja han exercit el dret a vot a Collbató.

  Queden dues hores pel tancament del col·legi electoral.
   
  El percentatge és inferior al de les eleccions al Parlament Europeu de 2019, que va ser de 53,66%, a la mateixa hora.
   
  La cita amb les urnes per decidir la composició del Parlament Europeu, avui 9 de juny, estarà obert des de les 9 fins a les 20 hores.